Mi lehet az alapja a vonzás törvényének?
Ugye itt van ez a dolog hogy be tudunk vonzani dolgokat, el kell azt képzelni mintha megtörtént volna velünk stb...
Itt én most azon gondolkozom hogy teljesen külső tényezők fognak megváltozni A CSELEKEDETÜNK NÉLKÜL ? Mert ha erről van szó akkor ez valami természetfeletti dolog.
Én arra gondolok hogy erre a racionális magyarázat az lehet, hogy minden embernek megvan a látóköre, megvan mit érzékel a világból. Mivel a legtöbb ember elfoglalt (tanulás, munka stb...) nem mindig gondolunk a céljainkra. Viszont ha mindennap elképzeljük azt mintha már megtörtént volna, valahogy a tudatalattinkba kerül a dolog ami kihat a CSELEKEDETEINKRE, saját magunk által vonzzuk be a dolgot. Teljesen racionálisan tök mind1 hányszor gondolkodsz valamin, agykontrollozol stb... Ha ölbetett kézzel ülsz akkor nem lesz semmi. Tehát én arra gondolok hogy ez a vonzás törvénye nem valami hókuszpók, hanem TE vagy a felelős azért hogy bevonzottad a dolgokat.
Szerintem az, hogy minden és mindenki kapcsolatban egymással, még ha ez nem is látszik a fizikai síkon.
Kérdező, kiindulva az okfejtésedből: mi a helyzet az olyan dolgokkal szerinted, amikor vizualizálok egy találkozót valakivel, majd ez egy váratlan pillanatban tényleg megtörténik úgy, hogy egyáltalán nem ehhez az emberhez indultam, és nem olyan helyeken mászkálok, amiről pl. tudom, hogy épp ott van, vagy gyakran megfordul ott? :)
Nekem ez már jónéhányszor összejött :)
Igazad van kérdező, tenni kell a célokért. A vonzás törvényének a hozzáállásban van jelentősége szerintem. Pl akarsz egy állást. Elmész interjúra, tehát megtettél mindent. Ha innentől kezdve látod magad annál a cégnél és TUDOD, ÉRZED, hogy sikerült, akkor bevonzod. Ha nem, akkor nem. Ez minden területen igy működik. Én most párt akarok bevonzani, és tudom, hogy ehhez el kell járni itthonról és ismerkedni kell. De akar mivel lehetne példálózni.
Utolsó, igen, ez a vonzás. Az univerzum úgy rendezi az embereket, körülményeket.
Ez nem mezei fizika ez már kvantum fizika.
Semmi, de semmi nincs a világon, ami ne lenne rezgésben.
Csakhogy minden más frekvencián rezeg, a hasonló pedig mindig bevonzza a hasonlót.
A gondolatnak pedig teremtő ereje van, megváltoztatja a rezgés szintedet.
Ha pozitívan gondolkodsz, pozitív dolgokat fogsz bevonzani….
Ha pedig úgy gondolod h ez hülyeség és nem hiszel, benne nem működik számodra úgy is lesz….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!