Mi lehet az alapja a vonzás törvényének?
Ugye itt van ez a dolog hogy be tudunk vonzani dolgokat, el kell azt képzelni mintha megtörtént volna velünk stb...
Itt én most azon gondolkozom hogy teljesen külső tényezők fognak megváltozni A CSELEKEDETÜNK NÉLKÜL ? Mert ha erről van szó akkor ez valami természetfeletti dolog.
Én arra gondolok hogy erre a racionális magyarázat az lehet, hogy minden embernek megvan a látóköre, megvan mit érzékel a világból. Mivel a legtöbb ember elfoglalt (tanulás, munka stb...) nem mindig gondolunk a céljainkra. Viszont ha mindennap elképzeljük azt mintha már megtörtént volna, valahogy a tudatalattinkba kerül a dolog ami kihat a CSELEKEDETEINKRE, saját magunk által vonzzuk be a dolgot. Teljesen racionálisan tök mind1 hányszor gondolkodsz valamin, agykontrollozol stb... Ha ölbetett kézzel ülsz akkor nem lesz semmi. Tehát én arra gondolok hogy ez a vonzás törvénye nem valami hókuszpók, hanem TE vagy a felelős azért hogy bevonzottad a dolgokat.
Kvantum fizikában meg már nem beszélhetünk agyról, csak apró testekről, amiket csak egy-két tulajdonság különít el egymástól. Mint a Galaxis. A föld a Galaxis része, és távolról elég szépen is néz ki. De a földről nem látsz mást, mint csak csillagokat. S a Galaxis állapota maga nem befolyásolja a Földét. Fordítva. A Galaxist alkotó testek határozzák meg annak állapotát.
Meg képzeld el, ha minden apró - mindent alkotó - test csak úgy tetszőlegesen rezegne. Vicces lenne. Lehet nem lennénk itt. A világ igazából 0-1. Van anyag, nincs anyag. Ennyi, slussz passz. Ez a tény határoz meg mindent, a fizikai törvényeket, mindent! Érdekes lenne, ha fordítva működne.
Előző és előző előtti is én voltam.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!