Lehetséges hogy képesek vagyunk többre is?
Az ÁLMOK nagyon szép színes dolgok, az emberi tapasztalat ÉS fantázia termékei. Tényleges mibenlétükről, életünkben betöltött szerepükről még meglehetősen keveset tudunk az agykutatás jelenlegi szintjén.
De azt azért már tudjuk, hogy az álmok NEM KÉPESEK a valós világot befolyásolni, egészen más az álom és a valóság.
"valószínűleg bolondak tartanának"
Így is, mert zagyván előadott kérdéseddel bolondnak nézel bennünket.
"de amit tapasztaltam azt olyan hitelesnek érzem mint ahogy a nap mindennap felkel"
Sokan esnek abba a hibába hogy készpénznek veszik a saját tévedéseiket.
"Több napig is erős nyomást éreztem a a homlokomon a szemöldököm közötti részen és többet éreztem magam körül mint amit eddig."
Tehát működött az önszuggesztió. Ettől még nem valóság.
"Képes voltam a környezet energiát érezni és láttam az embereket és tárgyakat körülölelő aurájukat."
Fúú, ez már nem jó. Ezt megelőzően is voltak irányított hallucinációid?
"Álmaimban pedig Képes voltam"
Ok, érdekes álmaid vannak, ez tök jó. Azért ne ragadtasd el magadat, az álom az csak álom. Képzeleted terméke amit most eléggé szabadjára engedtél a fenti önszuggesztió hatására.
Majd írnak olyanok is ide, akik hasonló cipőben járnak mint te, érdekes lesz olvasni a saját bejáratú álommal kevert világképükről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!