Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Lehetséges hogy képesek...

Lehetséges hogy képesek vagyunk többre is?

Figyelt kérdés
Magamat szabadgondolkodó embernek tartom és nézeteim vallástól és irányelvektől függetlenek de amit tapasztaltam azt olyan hitelesnek érzem mint ahogy a nap mindennap felkel. Érdeklődésem az utóbbi időben a spiritualitásra irányult valamint az emberek azon képességeire amik el vannak bennük rejtve és az agyuk fel nem használt kapacitására. Meditációkkal és elmélkedéssel kipróbáltam magamon hogy képes volnék e többet kihozni magamból és egy nap azt hiszem képes voltam felnyitni a harmadik szememet. Több napig is erős nyomást éreztem a a homlokomon a szemöldököm közötti részen és többet éreztem magam körül mint amit eddig. Képes voltam a környezet energiát érezni és láttam az embereket és tárgyakat körülölelő aurájukat. Éreztem és láttam amit láttam, a vékony világos fényt körülölelni mindent ami körülöttem volt és engem is. Álmaimban pedig Képes voltam olyanokat látni és tapasztalni amit eddig nem. Úgy éreztem erősebben kontrollálom az álmaimat és meglepő dolgokat is láthattam. Álmaimban az itthoni környezetem területén közelebb éreztem magamhoz a természetet és kiélesedett a hatodik érzékem. Repültem, szárnyaltam a dolgok felett pusztán mert arra gondoltam szárnyalni akarok, látni az otthonomat felülnézetből és nagy sebességgel hagytam el a szántóföldeket, a patakpartot szelve a levegőben, szabadon és korlátlanul, egy szabad és korlátlan emberként. Más álmaimban pedig képes voltam látni a bolygókat, elhagytam a föld légterét és csodálatos élményeim voltak. Mint egy utazó aki felakarja fedezni az ismeretlent és lenyűgöző élményeim voltak. Ha leírnám miket láttam valószínűleg bolondak tartanának, de amit tapasztaltam az teljesen úgy történt velem ahogy most leírtam ide. Csodálatos és minden egyes ébredéskor visszavágyok ebbe az állapotba hogy többet láthassak és tapasztalhassak, még többet ebből az ismeretlen területből. Olyan szép és más. Sokkal jobb mind a napközbeni ellazult meditációs állapot mélységei és leírhatatlan felszabadító utazások. Direkt nem néztem utánna hogy mi történik a harmadik szem felnyitása után és hogy a meditációkkal meg a többivel mit kéne tapasztalnom és nekem ezek a tapasztalataim eddig. Jó úton haladok a képességeim fejlesztésében? Tényleg ezeket kell tapasztalni? Mások is ezeket lássák?
2016. aug. 28. 10:01
 1/6 Shai-Hulud ***** válasza:
0%

Az ÁLMOK nagyon szép színes dolgok, az emberi tapasztalat ÉS fantázia termékei. Tényleges mibenlétükről, életünkben betöltött szerepükről még meglehetősen keveset tudunk az agykutatás jelenlegi szintjén.

De azt azért már tudjuk, hogy az álmok NEM KÉPESEK a valós világot befolyásolni, egészen más az álom és a valóság.

2016. aug. 28. 10:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez igaz, de lehetséges hogy ezen álmok többi mellet egy fajta kulcsként is szolgálhatnak az agyunk területeinek felderítéséhez.
2016. aug. 28. 10:43
 3/6 Shai-Hulud ***** válasza:
Természetesen. Folynak is kutatások az álom, ill. az álmodás mint folyamat megértésére, tudományos feltérképezésére, de ezek nem az ezotéria alapján folynak. :-)
2016. aug. 28. 11:06
 4/6 anonim ***** válasza:

"valószínűleg bolondak tartanának"

Így is, mert zagyván előadott kérdéseddel bolondnak nézel bennünket.

2016. aug. 28. 15:15
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

"de amit tapasztaltam azt olyan hitelesnek érzem mint ahogy a nap mindennap felkel"

Sokan esnek abba a hibába hogy készpénznek veszik a saját tévedéseiket.

"Több napig is erős nyomást éreztem a a homlokomon a szemöldököm közötti részen és többet éreztem magam körül mint amit eddig."

Tehát működött az önszuggesztió. Ettől még nem valóság.

"Képes voltam a környezet energiát érezni és láttam az embereket és tárgyakat körülölelő aurájukat."

Fúú, ez már nem jó. Ezt megelőzően is voltak irányított hallucinációid?

"Álmaimban pedig Képes voltam"

Ok, érdekes álmaid vannak, ez tök jó. Azért ne ragadtasd el magadat, az álom az csak álom. Képzeleted terméke amit most eléggé szabadjára engedtél a fenti önszuggesztió hatására.

Majd írnak olyanok is ide, akik hasonló cipőben járnak mint te, érdekes lesz olvasni a saját bejáratú álommal kevert világképükről.

2016. aug. 28. 17:36
 6/6 Ozmium42 ***** válasza:
27%
Nincs az agyunknak fel nem használt kapacitása. Ez egy mítosz. Azok az emberek, akik a normálisnál nagyobb agyi aktivitást mutatnak, mégpedig a gátló neuronjaik rendellenes működése miatt, epilepsziások.
2016. aug. 28. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!