Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többre vagytok képesek az élet bármely területén, ha létezik melletek egyetlen személy, akiről érzitek, hogy szívből szeret titeket?
Figyelt kérdés
2014. júl. 9. 14:33
4/8 anonim válasza:
Attól függ milyen szeretetre gondolsz kérdező
6/8 anonim válasza:
igen, mert akkor nem csak magamért teszek dolgokat...mert sajnos elég önző vagyok ami tudom, hogy nagyon nagy hiba, de ha tudom, hogy van kiért felébrednem reggel akkor sokkal jobban teljesítek, mondjuk így is teljesítek, hogy reggelente azért kelek, mert munka van...de teljesen más érzés úgy felkelni, hogy arra gondolunk akit szeretünk és aki viszont szeret és érte megtennénk bármit...sokkal nagyobb erőt ad!
7/8 anonim válasza:
Igen, amióta a tesóm mellettem áll az elképzeléseimet illetően sokkal jobban haladok az életemmel. :-)
8/8 anonim válasza:
Nagyon is! Engem nagyon tud motiválni egy nő, aki szeret engem és én is őt :) Megédesíti még a nehéz napokat is, nem számít, ha olykor össze is kapunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!