Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt adja fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt adja fel valaki az "ideálját", ha nem létezik olyan személy?

Figyelt kérdés
Az illető is tudja, hogy minimális az esély, hogy olyan lányt talál, aki megfelel ennek a képnek.

2013. jan. 12. 10:52
 1/8 anonim válasza:
Akkor, amikor szembejön vele egy teljesen ellentétes személy és mégis beindul a kémia.
2013. jan. 12. 10:54
 2/8 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy vonzódik a lányhoz, csak belsőleg nem felel meg neki.
2013. jan. 12. 10:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs olyan hogy ideál az tévhit .
2013. jan. 12. 10:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Hogyne lenne ideál? Mindenkinek van ideálja..
2013. jan. 12. 11:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Fogalmazzunk akkor úgy, hogy igénye. Mennyi idő alatt ad le az igényeiből?
2013. jan. 12. 11:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Én már lemondtam arról is, h találok akár egy nőt is akinek csak kicsit is kellek! Egyszerűen nekem ez nem opció valahogy, sosem kellettem senkinek! :(

Pedig...... de mindegy, menjetek csak részeg, durva srácokhoz, akinek ha nem tetszik valami, jól lekever egy pofont... úgy látszik nektek csak az a jó!

29 F

2013. jan. 12. 11:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Anno nekem volt ideálom! Szőke,kék szemű izmos pasi...minimum 176cm magas,sportos testalkattal...sosem találtam ilyen pasit,egyik pasi sem volt ilyen akivel jártam!

Szóval hamar elszált nekem ez az "ideálos" dolog! Ma már nem hiszek ebben az ideálban!

23/N

2013. jan. 12. 11:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ideálom sokáig kergettem azt az úgymond elképzelt személyt+személyiséget ....míg nem feladtam...és nem foglalkoztam vele ,h kizárólag olyan paraméterű emberekkel foglalkozzak akik bele esnek az úgynevezett számomra ideál kateg-be...fejest ugrottam az ismerkedésbe ...néha egész tartalmas dolgok is összejöttek. Na de történt egyszer egy szép napon amikor már végképp nem számítottam rá és nem is foglalkoztam vele.... össze hozott a sors az Ideálommal !!! Úgy ért mint egy fejlövés katarzis szerű robbanásként érte az elmémet 99%-ban volt az az ember akit elképzeltem mind külsőleg mind belsőleg...Sajnos az életkörülmények és pár dolog miatt nem tartott sokáig ez a románc ,de annál tartalmasabb volt az eddigi összes kapcsolatomat felül múlta ..Sokat töprengek mostanában is ,h vajon ilyen csak 1x- er van az életben? vagy valakinek sohasem jön ez létre?Esetleg lesz e még részem hasonlóban? és vajon sikerül e megtalálnom még 1 x- er a másik felem?...nem tudom ,de azt tudom ,h ha igen minden megfogok tenni azért ,h ne szakíthasson szét minket semmi... :)

Viszont negatív ként említendő ,h nagyon a hatása alatt voltam/vagyok ennek az illetőnek és mély nyomokat hagyott az összes partner jelöltben csak "Őt" kerestem mindig állandón volt és van valami amiért nem felelnek meg az adott emberek mert "Ő"-höz képest egyik sem ér fel

2013. jan. 12. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!