A nemi identitásunkat képesek vagyunk megváltoztatni spirituális vagy más módon?
Nem te változtatod meg spirituális módón, hanem az adott ember megszállás alá kerül, akaratán kivül, vagy olyan személy adja át a megszállót akivel közösül, de nem tudja, hogy az bisex.
Ez a két variáció van, meg még az öröklés.
Ha jól tudom medítációval.
Van egy olyan fajta meditáció hogy "lótusz virág meditáció".
Úgy tudom, hogy ennek a meditációnak a segítségével érzéseket tudsz kiölni magadból.
Ha ez lehetséges, akkor valószínűleg az is hogy más érzéseket megváltoztassunk.
Nem hiszem.
Minnél nagyobb tudatosággal és önmagad "kívülről látási" "képességgel" rendelkezel, egyre jobban tudod kontrollálni. De te is ember vagy mint emberi lénybe született tudat, kétlem megtudnád változtatni, csak behatását tudod befolyásolni.
szerintem, ha pl. valamilyen gyerekkori élmény okozza azt, hogy a nemi identitás nem áll biztos talajon, akkor valszeg igen, ha lelkileg helyre teszik az embert, akkor ez is helyre kerül.
De ha mondjuk magzatkori hormonális behatás (pl. szójatej stb. fogyasztása) okozza a dolgokat, akkor már szerintem hát, nem mondom semmire, hogy lehetetlen, de az biztos, hogy nehezebb ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!