Na most mit csináljak? Bevonzottam valakit az életembe, de mégsem tetszik?
Figyelt kérdés
A vonzás törvényével bevonzottam egy srácot az életembe, minden amit elképzeltem olyan, csak a külsőnél kértem azt, hogy ápolt és igényes legyen. És az is, csak valahogy nem az esetem. Jól érzem magam vele, meg vonzódom hozzá, csak nem tetszik.2016. ápr. 24. 09:19
1/8 anonim válasza:
ha nem hát nem
van még kérdés?
Ha szerelmes vagy és úgy nem tetszik az más tészta...
2/8 anonim válasza:
Vonzodom hozza csak nem tetszik :D :D :D
3/8 Fish1 válasza:
Igen, ez a 2 dolog, amit a 2. válaszoló írt eléggé ellentétben áll egymással :)
Ezek szerint nem határoztad meg pontosan, hogy milyen embert szeretnél bevonzani, nem volt elég részletes a dolog.
4/8 anonim válasza:
Kerdezo kerlek ird meg hogyan csinaltad pontosan. Kerlek !!!!
5/8 anonim válasza:
Használtad a vonzás törvényét.
Ha arra képes vagy, akkor most használjad a taszajtás törvényét is - és akkor messzire kerül tőled a korábban bevonzott!
6/8 anonim válasza:
Hogyan vonzódhatsz hozzá ha nem tetszik? Biztos hogy te nem vagy tisztában magaddal és ez lehet a baj. Vannak ilyen nők és rájuk mondják mindig hogy nem tudja mit akar. Ha nem akarsz folyamatosan bolyongani az életedben meg kell ismerned magadat hogy mit akarsz mit szeretnél.
7/8 anonim válasza:
Írd le ide, hogy csináltad! Legyszi!
8/8 anonim válasza:
Sikerrel használtad a "vonzás törvényét".
Tudta és engedélye nélkül kényszerítetted akaratod másra.
Miért panaszkodsz, ha ennyire értesz ehhez?
.
Szagolja, aki szakította!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!