Tetszik egy fiú, de nem tudom hogy tetszem-e neki, lehet-e olyat csinálni hogy agykontrolall kideríteni? Van valami módszer hogy megtudjam?
az elsőnek: milyen módszerrel?
a másodiknak: azt én is tudom h nincs agyam!!!!!!!!!
Agykontrollal max a következőképpen tudod kideríteni hogy tetszel e az adott személynek:
csendes környezetben elkezdesz meditálni. Kitisztitod a tudatodat, és megpróbálod kivül állóként szemlélni az életed. Ezután menj vissza az idöben, arra korábbi pontra mikor találkoztál ezzel az adott személlyel. Ezután objektívan figyeld meg, hogy ö hogy reagál bizonyos dolgokra mikor beszélsz vele, stb stb. Ha ténylegesen tudod elfogulatlanul vizsgálni így a cselekményt, akkor rájöhetsz hogy tetszel e neki, vagy sem. Vagy marad az ősi módszer, oda méssz és megkérded.
tegnap 14:32!
Miért vagy ebben olyannyira biztos??? Nem hinném, hogy történhetne bármi olyan, hogy eldobjam magamtól az életet...
Kérdező: Ha tuni akarod, hogy tetszel-e egy srácnak akkor kérdezd meg tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!