Egy tükörrel kapcsolatos módszer érdekelne (? ) lent.
Szóval még régen olvastam itt egy kérdést, ahol ezt találtam:
Valaki sokáig nézte magát a tükörben, és egyszer kiesett neki minden, elsötétült egy percre körülötte minden, és aztán másnapra magabiztos, nagydumás lány lett, pedig előtte önbizalomhiányos volt.
Na, és a létező összes kulcsszóval rákestem a gyik keresővel, és a google-vel is, de nem találom :(
ti nem ismeritek véletlenül?
Köszönöm szépen :)
De szerintem nem ezt kerestem, mert az korántsem volt ilyen bonyolult és összetett :/
Azt a kérdést szerintem én írtam ki:-D Lány vagyok amúgy.
Sőt tuti én írtam ki. Megkeresem ezen a felhasználói oldalamon, de lehet az előzővel tettem fel a régivel, (nem biztos), de ha így van akkor ahhoz nem tudom a jelszót:-D
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__1237..
Ez az ugye?:-) Meg is van:-D
Akkor ezen a fiókomon tettem fel, pedig azt hittem a régin volt:-D
:OO
Köszönöm szépen :D Igen, ez az :D
Azért azt nem gondoltam volna hogy a kérdés feltevője kattint az én kérdésemre :D
Hasonlót már én is tapasztaltam, de ilyet még csak nem is olvastam. Most elolvastam a másik kérdést is, meg a válaszokat, és olyan furcsa. Én, amikor belemeredek a tükörbe, a szememet nézve, kb. 2 percig nézem, mert olyasmi néha, mintha nem is az én szememet nézném. Vagyis az enyémet, de nem az ehhez a testhez tartozó szememet... Nehéz ezt leírni. :) Szóval először olyasmi volt, mintha inkább egy állati szemet néznék, vagy egy démonit. :) De amikor elfogott ez, hogy mindjárt minden sötétbe borul, mindig abbahagytam ezt az egészet.
Igaz a mondás: a szem a lélek tükre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!