Bevonzottam de a végen mégsem lett az enyém?
5 éven keresztül álmodoztam egy lányról elterveztem milyen kell legyen a külsőleg, belsőleg, foglalkozás és egyéb apróságok...
Mikor megismertem az hittem na végre itt az én időm, megfogtam az Isten lábát.... de sajnos miután randira hívtam nem kívánt beszelni velem többet.
Mit rontottam el, el lehet érni valahogy, valamilyen módszerrel, hogy legalább eljöjjön egy két randira ? Úgy érzem ha sikerülne elhívni egy randira akkor belém szeretne ha megismerne jobban.
"Mit rontottam el..." - kérded.
Azt, hogy nem veszed figyelembe, hogy alány is éveken keresztül álmodozott, de te nem olyan vagy, mint álmodozása tárgya!
Amennyiben "bevonzottad" volna, szegény kislány fülig szerelmes és alázatos tisztelőd lenne.
"Amennyiben "bevonzottad" volna, szegény kislány fülig szerelmes és alázatos tisztelőd lenne."
Attól, hogy valaki fülig szerelmes, még nem biztos hogy alázatos is.
"Mellesleg ne a tulajdonodnad akard az embereket."
Igaz.
Miért mondod, hogy a végén? Még nem ért véget az életed! Próbálkozhatnál tovább, de valószínűleg jobban járnál ha mondjuk a barátságra törekednél, és később esetleg kialakulhatna valami több is a dologból.
De az is lehet, hogy a lány nem szeretne párkapcsolatot, erre nem gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!