Kopogást, törés hangot hallok a padlásról és néha mintha a padlásajtón lehullna valami szürkés dolog, mintha por lenne de mégsem az mert annak lenne nyoma és (lent tovább)?
Figyelt kérdés
mikor megfordulok az ágyon egy olyan érzés van, mintha nem is tudom valami lény ördögien mosolyogna rám . esetleg nem tudom ez befolyásol e valamit, de 2 éve (körülbelül) rendszeresen balszerencsém van, egy, CSAK EGY jó dolgot nem tudnék mondani ami velem megtörtént.. valaki aki nem hülyéskedik és "ért hozzá" magyarázza el : ki/mi ez, és mit akar?2015. márc. 17. 11:38
1/9 anonim válasza:
A mátranováki fanyűvő bújocskázik veled.. Vagy az almàspite dobàlja az almáját rád
2/9 anonim válasza:
Talán nincs köze valami családtagodhoz/ismerősödhöz aki elhunyt ès haragba váltatatok el? Mintha az a pir az ő hamva lenne? Esetleg haragszik rád? Megbántottad/megsèrtetted?
3/9 A kérdező kommentje:
egy ismerősöm tavaly halt meg, azóta egy kicsit felerősödtek, mert szinte rendszeresen ez van, de ez már kb 2 éve tart (amióta elköltöztünk, csak nem hiszem, hogy akik előttünk itt laktak "azok szelleme" hisze ha őket akarná "velük menne"))
2015. márc. 17. 12:02
4/9 anonim válasza:
az a mocsok menyét a padlásodra küldte a menyét
5/9 Joci_27 válasza:
Macska vagy menyét járkál a padlásodon.
6/9 anonim válasza:
Sok a kosz, ki kéne takarítani a padlást. Közre játszanak még a termeszek, de még az is hogy a fa néha kitágul meg összemegy amiatt fura hangot ad ki, ilyen nyikorgósat. Balszerencsém most nekem is van, de én betudom annak, hogy a Kecske éve nem az én évem. :D Talizmánokat használj :D Ha hiszel benne, hogy működik akkor működni is fog :D
7/9 Legoman válasza:
Először menj fel a padlásra, és nézz szét. Próbáljátok meg, valamelyest rendbe rakni. Elég csak annyira, hogy por vagy valami ne tudjon ott lehullani. Még csak a közelébe sem.
Nézz szét a padláson, nincs-e fent valamilyen állat, mert fordult már elő.
Ha ezek után is látszódik a por, kopogások stb., akkor nagyobb az esélye a szellemnek.
De, addig nem szabad semmit sem szellemnek mondani, amíg nem jártunk utána a dolgoknak. :)
8/9 anonim válasza:
Már írta, hogy nem por hullik az ajtóról, a tehát nyilván megnézte mi az és nem por volt...
9/9 Legoman válasza:
Tudom, hogy nem por volt, de mivel én nem látom azt, ahonnan hullik, ezért először be kell rendezni úgy a dolgokat, hogy meg tudjam állapítani mi történt ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!