Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek ez normális dolog?

Szerintetek ez normális dolog?

Figyelt kérdés
Most találtam a fiam régi cuccai között több füzetet,természetfeletti lények voltak benne leírva+pár rajzot is találtam,családfák,ősi jelek stb.Saját maga gyűjtötte össze és írta le.Aggódnom kéne?
2014. dec. 22. 10:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Akkor kéne aggódni, ha drogozna és füvezne a fiad, vagy ártatlan állatokat áldozna fel a sátánnak, aki az apám.
2014. dec. 22. 10:23
 2/7 Legoman ***** válasza:

Mik vannak leírva a füzetbe, mert nem mindegy. Lehetnek kitalált lények is, de lehetnek valóságosan is.

A "természetfelettti" lények lehetnek jók és rosszak, vagy kitaláltak.

Leírhatod privátban is.

2014. dec. 22. 10:23
 3/7 anonim ***** válasza:
24%
Aggodalomra nincs ok. Természetfeletti lények csak a gyerekek fantáziájában, és a buta felnőttek fejében léteznek.
2014. dec. 22. 10:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Az fel sem merült benned, hogy esetleg csak egy játékról van szó? Annak idején az én szüleim azt hitték, hogy sátánista vagyok, pedig csak szerepjátékoztunk (m.a.g.u.s.) a haverokkal. Most is megvan otthon egy ilyenem:

[link]

Persze csak nevettek amikor elmagyaráztam mi is ez.

Lehet, hogy a fiad is csak egy játékot csinált, de akkor sincs semmi, ha ilyesmik iránt érdeklődött.

2014. dec. 22. 10:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Sci-fi, fantasy... szerintem teljesen normális.

Csak ne képzelje magát Zinyak-nak vagy mit tudom én.

2014. dec. 22. 11:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Hellóbelló nem para.
2014. dec. 22. 12:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha a régi cuccai közt volt, minek aggódni? Gyerekként érdekelte, mint a mesék, aztán mostanra már kinőtte.
2014. dec. 23. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!