Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert lattom Ot? Bevonzottam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert lattom Ot? Bevonzottam?

Figyelt kérdés

Honapokig tetszett valaki facebookon ugyhogy szemelyesen nem ismertem.Sokat gondoltam ra.Majd bejeloltem es egyszer ram irt.Aztan hiaba likoltam a kepet meg egyser ketszer ra irtam nem nagyon reagalt...

Majd tobb honpra ra az augusztusi tuzijatekon ott allt mogottem.

2013. okt. 9. 23:01
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Ezotéri kategória bár ott kiröhögnek.Itt is mondjuk.
2013. okt. 9. 23:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Ezt hívják szimpla véletlennek.
2013. okt. 9. 23:03
 3/9 A kérdező kommentje:
raadasul O videken lakik,en pedig Budapesten...
2013. okt. 9. 23:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Se Hear my shout felhasználó, sem én nem vagyunk Budapestiek. Mégis pont egy napon utaztunk fel (nem tudtuk a másikról, hogy szintén utazik) , és még össze is futottunk teljesen véletlenül. Jel??? :O
2013. okt. 9. 23:06
 5/9 anonim válasza:
naiva.. akkor szexre fel :D
2013. okt. 9. 23:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen. De semmi jelentősége nincs neki, ha nem éltél a helyzettel.
2013. okt. 9. 23:11
 7/9 anonim ***** válasza:

hát #7-es ez azért van mert nem akarom megcsalni anyukád.:)

-hms

2013. okt. 9. 23:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem olyan volt egyszer, hogy Debrecenben (ahova suliba jártam) a buszon megláttam egy srácot, aki nagyon megtetszett. Sajnos leszállt valahol, szóval semmit sem tudtam meg róla. Néha eszembe jutott, hogy elég jól néz ki, jó lenne egy ilyen sráccal járni...rá egy hétre a vonatra abban a városban szállt fel, ahol lakom (egy 4500 fős kis város), és velem szemben ült.

Ez vajon mi? :) egyébként nem tudom, hogy bevonzás-e, de nem lett belőle semmi, azóta többször nem is láttam .D

2013. okt. 9. 23:19
 9/9 kolosszus22 ***** válasza:
57%
És kezdtél is vele valamit, vagy ott állt mögötted fél óráig aztán szevasz? Mert ha nem lett belőle semmi, akkor sok szart nem ért az egész.
2013. okt. 10. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!