Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert lattom Ot? Bevonzottam?
Honapokig tetszett valaki facebookon ugyhogy szemelyesen nem ismertem.Sokat gondoltam ra.Majd bejeloltem es egyszer ram irt.Aztan hiaba likoltam a kepet meg egyser ketszer ra irtam nem nagyon reagalt...
Majd tobb honpra ra az augusztusi tuzijatekon ott allt mogottem.
hát #7-es ez azért van mert nem akarom megcsalni anyukád.:)
-hms
Nekem olyan volt egyszer, hogy Debrecenben (ahova suliba jártam) a buszon megláttam egy srácot, aki nagyon megtetszett. Sajnos leszállt valahol, szóval semmit sem tudtam meg róla. Néha eszembe jutott, hogy elég jól néz ki, jó lenne egy ilyen sráccal járni...rá egy hétre a vonatra abban a városban szállt fel, ahol lakom (egy 4500 fős kis város), és velem szemben ült.
Ez vajon mi? :) egyébként nem tudom, hogy bevonzás-e, de nem lett belőle semmi, azóta többször nem is láttam .D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!