Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác akivel nem rég jöttem összze. Az exem osztály társa. és ugy láttom hogy zavarja. Csak nem tudom mire fel mert ö dobot. és jár is valkivel. Mot meg itt teszi a jót meg ijenk. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. dec. 3. 17:46
1/4 anonim válasza:
úgy gondolom sok srác van így h ha az exnőjét új csávóval látja akk újra elindul benne a vadászösztön és vissza akarja kapni..
sztem nézz el melette, élvezd 1 kicsit a helyzetet, hadd szenvedjen ha már ő dobott..
2/4 A kérdező kommentje:
Ahha....Csak az a szar benne hogy ugy dobot hogy másal üzente meg..de egy suliba járok vele...és rá egy hétre összejöt egy csajal....én meg 3 hétig nem volt barátom..
2009. dec. 3. 17:54
3/4 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Szerintem inkább tanulj egy kis helyesírást...:)
4/4 anonim válasza:
igen, ne haragudj, de ez a 'mással üzente meg' történet olyan 4.osztályos szintre utal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!