Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Konkrét személyt (aki tetszik)...

Konkrét személyt (aki tetszik) be lehet vonzani?

Figyelt kérdés

Kérem olyanok ne írjanak akik egyáltalán nem hisznek a bevonzásban sem.

Köszönöm.

2014. szept. 24. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez maximum akkor működik, ha ő is szeretné (legalább is tapasztalataim szerint), de mivel neki is van egy saját önálló döntése, így ebbe te nem "nyúlhatsz bele".
2014. szept. 24. 19:40
 2/5 anonim ***** válasza:
ha szoktatok beszélgetni, ismeritek egymást akkor lehet
2014. szept. 24. 19:41
 3/5 A kérdező kommentje:

Érdekes dolog ez,mostanában kezdett el jobban foglalkoztatni.

Pl voltak velem ilyen dolgok: nagyon tetszett valaki,volt eg y rendezvény,ahol ő is ott volt,és előtte sokat gondoltam arra,hogy de jó lenne vele aludni. Álmodoztam.:D (De csak aludni,tizenéves voltam még) Aztán valóban így is lett.

Sok ilyen apró dolog volt,amit szerettem volna nagyon,és úgy lett.

Most van valaki aki bejön,de nem nagyon ismerjük egymást. Sokat gondoltam arra,de jó lenne beszélgetni vele,és odajött.

2014. szept. 24. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen!

Két igen erős vonzerő:

a kötél és a bilincs rá.

Meglátod, oda vonzod, ahova csak akarod. Ha ugyan ő nem erősebb nálad, mert akkor az ő vonzása érvényesül.

.

Nem veheted zokon válaszom, mert éppen az a bizonyíték, hogy hiszek a bevonzásban!

2014. szept. 26. 21:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem van rá esély, én is tapasztaltam ehhez hasonlót, de szerintem hosszútávon sokkal fontosabb azt vonzani, hogy milyen emberré akarsz válni.
2014. szept. 27. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!