Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan kell bevonzani a...

Hogyan kell bevonzani a szerelmet?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy bizonyos személyt nem lehet. De pontosan hogy kell? Leülök és azt mondom az Univerzumnak, hogy kérek egy rendes pasit aki szeret és tisztel, majd várok? vagy gyújtsak gyertyát? Írjam le? kell rá gondolnom vagy nem?

És olyat lehet kérni hogy valakivel jöjjön helyre a kapcsolatom?

2016. ápr. 3. 09:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Amit leírsz pontosan így csináld.
2016. ápr. 3. 10:28
 2/13 Szofi11 válasza:

A lényeg az érzés. Fontos, hogy magadban is jól érezd magad, ne egy hiányt akarj a társaddal betölteni.

Minél többet időt töltesz azzal a boldog gondolattal, hogy boldog párkapcsolatban élsz (most), annál hatékonyabban tudod bevonzani az életedbe azt, aki neked való.

2016. ápr. 3. 11:12
 3/13 vfrtom ***** válasza:
100%
Igen, így . Aztán csak vársz és vársz és tovább vársz. Nem kell tenned semmit. Tényleg semmit. Aztán ha kész vagy akkor csenget az álompasi, meg rendbe jön a valakivel is a kapcsolat. Így ni, varázsütésre.
2016. ápr. 3. 12:04
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem szimplán ne akard bevonzani..csak hagyd,hogy megtörténjen! :))
2016. ápr. 3. 12:16
 5/13 death42 ***** válasza:
Úgy bizony, úgy csináljad. Az univerzum majd postázza a szerelmedet..:D
2016. ápr. 3. 12:36
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Leírom, hogy én hogy csináltam, hátha segít, vagy adok néhány ötletet.

Nem tudom, hogy tényleg ezeknek a hatásáráa találtam-e meg a szerelmet, vagy amúgyis jött volna, de akkoriban egy könyven olvastam erről a technikáról és mivel nagyon vágytam egy komoly, boldog szerelemre, úgy gondoltam egy próbát megér, abban pedig biztos vagyok, hogy az legalábbis biztosan segített az, hogy rákoncentráltam a dologra.

Ahogy már fentebb is írták az érzés a lényeg. Milyen érzést szeretnél megtapasztalni,milyen érzéseket váltana ki belőled az a személy, akit szívesen fogadnál párodként?

Az kell, hogy átéld, elképzeld, érezd azt, amit akkor éreznél, ha meglenne az áhított társad. Legyél benne biztos hogy valaki bizony pont téged keres és csak meg kell találnod.

Én készítettem egy plakát féleséget anno.

Összegyűjtöttem olyan képeket az internetről, amikor a számomra megfelelő és boldog kapcsolatra emlékeztettek, amik olyan érzést kelettek bennem, amit érezni akartam egy boldog kapcsolatban.

Voltak rajta természeti képek amik nyugalmat és biztonságot sugároztak számomra, vagy ahol el tudtam volna képzelni, ahogyan a leendő párommal kirándulok, voltak rajta képek párokról, ahogy boldogak, mosolyognak, akiknek olyan érzlmeket olvastam le az arcukról, pózukból, amire én is vágytam és mindenféle hasonló. Ezeket kinyomtattam és felragasztottam egy plakátra.

Ezután összegyűjtöttem olyan szavakat, amik szintén az ideális boldog párkapcsolatot idézték fel bennem. Bizalom, hűség, odaadás, elkötelezettség, vágy és így tovább. Ezeket is felírtam a plakátomra a képek közé. Aztán kitettem a plakátot a falamra és néha csak úgy nézegettem, hagytam, hogy átjárjon az a kellemes biztosnásgot, odaadást sugárzó, izgatott érzés, amit a leendő szerelemtől reméltem.

És közben természetesen végig hittem is abban, hogy meg fogom találni azt a személyt, akitől mindezt megkapom, amire vágyom.

Régebben amúgy listát is írtam azokról a külső és belső tulajdonságokról, amikre vágytam ezzel is kiegészítheted a dolgot, de szerintem az érzés és a kapcsolat milyensége sokkal fontosabb. :)

Miután elkészítettem ezt a plakátot fél év múlva megismertem a jelenlegi páromat aki 1oo%-ig megfelelt mindenféle elvárásomnak, aki azokat az érzéseket keltette bennem, amikre vágytam. Mostmár évek óta együtt élünk és a plakát amit anno készítettem mintha csak a mi kapcsolatunkról szólna.

Szóval mindenképp megérte azt a próbát!

2016. ápr. 3. 15:30
 7/13 anonim ***** válasza:
27%
Szerezz egy szerelem mágnest, amit azt vonz magadhoz, akit akarsz.
2016. ápr. 3. 16:35
 8/13 anonim ***** válasza:
Es ha konkret szemelyt akarok,hogy csinaljam?
2016. ápr. 6. 23:04
 9/13 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom hogy konkrét személyt nem szabad, mert akkor a saját akaratád szabályozod és azért a karma büntet (mint egy szerelmi kötésnél).
2016. ápr. 7. 08:55
 10/13 anonim ***** válasza:
29%
Te _komolyan_ elhiszed ezeket a dolgokat?
2016. ápr. 7. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!