Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan lehet a szerelmet...

Hogyan lehet a szerelmet bevonzani?

Figyelt kérdés
Akár agykontrollal, akár a vonzás törvényével. Nem igazán értem hogy hogyan lehet átállni arra az érzésre hogy már megvan az a szerelem amit szeretnék. Nektek hogy sikerült?
2014. júl. 11. 15:27
 1/8 anonim ***** válasza:
imádkozz Aphroditéhoz vegyél virágot (rózsát pl) tedd vázába ajánld fel neki "istennőm szerelem istene e virággal néked kedveskedem" imádkozz sokat gyűjts piros gyertyát had égjen el csonkig gondolj a szerelemre az érzésre a nyugalomra a biztonságra amit mellette éreznél :)
2014. júl. 11. 15:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ferromágnes a legjobb rá.
2014. júl. 11. 18:00
 3/8 anonim ***** válasza:
feküdj le, csukd be a szemed, és képzeld el magad, hogy szerelmes vagy egy számodra megfelelő személybe, aki viszonozza ezt, kézenfogva sétálgattok, boldogok vagytok. Így.
2014. júl. 11. 21:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
ford mustang gt
2014. júl. 12. 11:20
 5/8 anonim ***** válasza:

A Vonzás hatalma című könyvben van arra egy jó technika,hogy hogyan éljük bele magunkat abba,ami még nincs.A lényege,hogy kérdezd meg magadtól,hogy miért szeretnéd,valahogy így:

Miért szeretnék szerelmes lenni?

Mert az nagyon jó érzés.

Miért,mit érzel,amikor szerelmes vagy?

Húúú,akkor minden olyan könnyű,és tele vagyok energiával,és szinte repkedek...

Itt már elvileg megjelenik az az érzés konkrétan benned,amit akkor érzel,amikor szerelmes vagy.

Addig folytasd a kérdezést,ameddig meg nem érzed azt,amit érezni szeretnél!

2014. júl. 17. 10:21
 6/8 anonim válasza:
Lazulj el hogy már le érezd egyetlen test részedet sem irányítsd az álmod idézd fel azt a pillanatot amikor szerelmet éreztél
2014. júl. 17. 18:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem sosem sikerült még hasonló sem, sokkal inkább fordítva! Ezek spontán módon történnek. Kérhettem, gondolhattam, imádkozhattam SEMMI nem lett az egészből. Csak azért sem. Bezzeg, amikor eszembe sem jutott, akkor egyszer csak csókolóztam egy lánnyal... :D

Az is alap, ha az ember úgy m,egy buliba, hogy csajozni fog, akkor gyakorlatilag biztosra veheti, hogy semmi nem lesz az egészből.

2014. júl. 18. 17:03
 8/8 anonim válasza:
Velem egyszer megtörtént, hogy egész nap (amikor szétmentünk a volt párommal) csak jó dolgokra gondoltam pozitívan becsuktam a szemem és kértem, hogy legyen egy olyan srác akivel eltudnék lenni és tudnám szeretni. Másnap a barátaim bemutattak nekem egy jóképű fiatalembert :)
2014. aug. 8. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!