Sikerült már valakinek szerelmet bevonzani?
Nem konkrét személyre gondolok.
Tényleg segíthet valamit, ha ilyenek próbálunk programozni vagy csak felesleges önáltatás?
Nem úgy gondoltam, hogy csak ülök a fenekemen a szobában és várom a sült galambot, nyilván szoktam emberek közé is menni. Valami "pozitív hozzáállást" értettem a programozás alatt.
Másrészt lány vagyok, de így se könnyebb.
igaz szerelmet még nem sikerült, mert ahhoz nagyon összetett elképzelés kellene....de pasikat, szeretőket vonzottam már be, még véletlenül is :) Elkezdtem álmodozni egy idegenről és felruháztam néhány tulajdonsággal, amikre akkor épp vágytam, és rendszerint 1-2 hónapon belül jött is valaki, aki épp ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezdett....csak mivel nem voltam elég pontos és részletes a meghatározásban, így komplexen még nem kaptam meg azt, akivel tényleg egymásba tudnánk szeretni...
példa: legutóbb egy olyan srácról álmodoztam, aki mindig megnevettet, sosem hagyja, hogy szomorú legyek, nagyon jól néz ki, és perverz az ágyban, aki mellett fesztelen lehetek....hát megkaptam, most is itt vagyok nála, az ő gépéről írok :D csakhát egy baj van vele, nem akar barátnőt, mert jobb neki, hogy a hét minden napjára jut egy csaj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!