Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha egy félbetört ezüst szívmed...

Ha egy félbetört ezüst szívmedált hordok az segít bevonzani a szerelmet? Mert ugye keresem a másik felét :D

Figyelt kérdés
2014. febr. 16. 15:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az ellenkezőjét fogod vele elérni, mert a potenciális partner azt fogja leszűrni, hogy a szív másik fele a "kedvesednél" van, így még ha gondolkokdna is rajta, letesz róla(d).
2014. febr. 16. 16:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Az elsőnek igaza van ebbe.

Ezt szerelmes párok szokták hordani aminek egyik fele a fiúnál másik fele a lánynál van. Nekem is van ilyen medálom amit még a barátnőmmel vettünk közösen egybe volt de ketté lehetett szedni és az egyik nála volt másik nálam.

Amikor szakítottunk ő levette a sajátját és oda adta nekem.

A másik fele rajtam volt ég sokáig mivel annyira megszoktam magamon hogy elfelejtettem hogy rajtam van és sokan azt hitték hogy még mindig van barátnőm. Amint rádö9bbentem hogy basszus ezzel van a baj megszabadultam tőle, és azóta lett egy párkapcsolatom.

A mostani barátnőmnek nem adtam oda ezt a medált mert abba bele van vésve a kettőnk monogramja mármint az exemé így az a fiúk mélyén pihen.

2014. febr. 16. 16:21
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Max a hülyeséget vonza be !
2014. febr. 16. 16:23
 4/7 A kérdező kommentje:

1-2: köszi a választ

3: te menj aludni

2014. febr. 16. 16:28
 5/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem segít.
2014. febr. 16. 17:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is az 1. válaszolót akartam írni.Nekem az jutna eszembe,hogy pont kettétört a szíved és nincs meg a fele.

Egy egészet hordj inkább mindenképpen,ha ilyen meggondolásból hordani akarsz valamit.

2014. febr. 17. 11:55
 7/7 A kérdező kommentje:
köszii
2014. febr. 17. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!