Ha egy félbetört ezüst szívmedált hordok az segít bevonzani a szerelmet? Mert ugye keresem a másik felét :D
Az elsőnek igaza van ebbe.
Ezt szerelmes párok szokták hordani aminek egyik fele a fiúnál másik fele a lánynál van. Nekem is van ilyen medálom amit még a barátnőmmel vettünk közösen egybe volt de ketté lehetett szedni és az egyik nála volt másik nálam.
Amikor szakítottunk ő levette a sajátját és oda adta nekem.
A másik fele rajtam volt ég sokáig mivel annyira megszoktam magamon hogy elfelejtettem hogy rajtam van és sokan azt hitték hogy még mindig van barátnőm. Amint rádö9bbentem hogy basszus ezzel van a baj megszabadultam tőle, és azóta lett egy párkapcsolatom.
A mostani barátnőmnek nem adtam oda ezt a medált mert abba bele van vésve a kettőnk monogramja mármint az exemé így az a fiúk mélyén pihen.
1-2: köszi a választ
3: te menj aludni
Én is az 1. válaszolót akartam írni.Nekem az jutna eszembe,hogy pont kettétört a szíved és nincs meg a fele.
Egy egészet hordj inkább mindenképpen,ha ilyen meggondolásból hordani akarsz valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!