Ha szerelmet akarok bevonzani agykontrollal, ez így is működik? (Bővebben lent)
Szóval sokat agykontrolloztam már, sikerrel. De ez most megakasztott, hogy ha arra törekszem, hogy bevonzam a szerelmet (boldog kapcsolatot), és amikor ezt vizualizálom, akkor baj, ha konkrét emberrel képzelem el? Másképp viszont húzós, mert nem tudom átélni, átérezni, ha valami vadidegent képzelek oda. Van valaki aki tetszik, vele nagyon jól tudom vizualizálni.
(u.i.: csak normális választ légyszi, kíméljetek attól, hogy nem így kell ismerkedni, blabla, én is tudom, teszek is érte, nem a csodára várok, csupán rá akarok segíteni. )
én három napja hallgatok Zen meditációkat ( közben különböző romantikus szituációkat képzelek el) és három napja különös események vették kezdetüket ... mind három nap összefutottam valahol a lánnyal és a barátnőivel ...
véletlenül
a másik érdekes dolog, hogy az esti meditáció előtt hagymát ettem mind 3x de nem tudom, hogy ez hatással volt rá vagy sem ... :D
26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!