Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ha szerelmet akarok bevonzani...

Ha szerelmet akarok bevonzani agykontrollal, ez így is működik? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval sokat agykontrolloztam már, sikerrel. De ez most megakasztott, hogy ha arra törekszem, hogy bevonzam a szerelmet (boldog kapcsolatot), és amikor ezt vizualizálom, akkor baj, ha konkrét emberrel képzelem el? Másképp viszont húzós, mert nem tudom átélni, átérezni, ha valami vadidegent képzelek oda. Van valaki aki tetszik, vele nagyon jól tudom vizualizálni.

(u.i.: csak normális választ légyszi, kíméljetek attól, hogy nem így kell ismerkedni, blabla, én is tudom, teszek is érte, nem a csodára várok, csupán rá akarok segíteni. )

2014. jan. 23. 20:23
 1/4 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem baj,ha konkrèt személlyel képzeled el :)
2014. jan. 23. 20:50
 2/4 anonim válasza:
Én is konkrét személlyel próbáltam és összejöttünk. Még a szex is olyan volt, mint ahogy elképzeltem! Most is így próbálom bevonzani, de feladtam mert szívem mélyén érzem, hogy nem is kell ő annyira nekem. Sok infót hallok róla, többször is látom messziről, néha összefutunk. Mintha nem kaphatnám, elérhetetlen! Vizualizálj! Sok sikert!
2014. jan. 24. 00:19
 3/4 anonim ***** válasza:

én három napja hallgatok Zen meditációkat ( közben különböző romantikus szituációkat képzelek el) és három napja különös események vették kezdetüket ... mind három nap összefutottam valahol a lánnyal és a barátnőivel ...

véletlenül

a másik érdekes dolog, hogy az esti meditáció előtt hagymát ettem mind 3x de nem tudom, hogy ez hatással volt rá vagy sem ... :D

26f

2014. jan. 25. 23:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. jan. 28. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!