Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Agykontrollal hogy tudok...

Agykontrollal hogy tudok felidezni egy ejszakat amirol egyaltalan semmi emlekem nincs?

Figyelt kérdés

Soha nem volt meg olyan, hogy ne emlekeznek egy atbulizott ejszaka minden egyes percere, de egy fesztival egyik ejszakaja teljesen kiesett. A barataim elmeseltek mindent eleg reszletesen, de meg igy sem emlekszem semmire. Pedig azt mondtak hogy meg csak reszeg sem voltam. Valaki tudna segiteni hogy agykontrollal hogy tudnam felidezni? Vagy hogy egyaltalan lehetseges e? Olvastam Jose Silva konyvet, de meg sose probaltam es nem tudom hogy kezdjk hozza.

Elore is koszi!

2014. jan. 19. 13:44
 1/3 anonim ***** válasza:
nem kell máskor annyit inni és drogozni, akkor emlékezni fogsz mindig mindenre, ilyen egyszerű.
2014. jan. 19. 14:20
 2/3 anonim válasza:

Első "válaszoló" A KÉRDEZŐ ÍRTA HOGY NEM VOLT RÉSZEG.

Kérdező: Elméletileg lehet. Gyakorlatilag nemtudom.

2014. jan. 19. 14:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, de lehetséges. Keress olyan emlékeket, pontokat, amiket tudsz. Ha nem voltál tudatmódosult állaptban,és nem vagy Alzheimeres vagy amnéziás, akkor emlékezni fogsz rá. Hasznos dolog például az, hogy mit viseltél aznap, mit ettél, kikkel találkoztál, hova utaztál, stb. Ha ez sem segít, próbálkozz valami vizuális támponttal, például egy képpel ahogy buliztok, vagy egy videóval, vagy akár egy rajzzal(:D).
2014. jan. 19. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!