Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mit jelent az, hogy valaki erős?

Mit jelent az, hogy valaki erős?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert sokak szerint annyit jelent összesen, hogy alattomos módon kell viselkedni, és ellent kell mondani a másiknak, meg annyit, hogy utálni kell azokat, akiket gyengévé tettünk, mert az nem gyengeség, az utálósat játszani és gyűlölni nyilvánosan. Nem tudom, tiszerintetek mit? Olyan érzésem VAN, hogy sokan csak a Csernus Imrét és a Jézus Krisztust tartják erősnek.

2016. febr. 12. 11:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
a kenyér az egy dolog?
2016. febr. 14. 18:27
 12/18 anonim ***** válasza:

[link]

.

Biztosan jó a kérdésed, ha ennyi kommentet tudsz írni hozzá magadnak.

2016. febr. 16. 22:07
 13/18 A kérdező kommentje:
a többi kérdés sokkal jobb, bosszankodok is, hogy alig-alig válaszolnak, de kösz a bíztatást, csodálom, hogy ennyien válaszoltak még így is
2016. febr. 16. 23:40
 14/18 anonim válasza:

Szerintem lelki erőt jelent. Sokan visszaélnek a fizikai hatalmukkal, mert így érzik magukat erősnek. De valójában ők a legszánalmasabb, leggyengébb emberek, akik más fájdalmából táplálkoznak. Persze ugyanezt nem csak fizikai erővel tudják elérni, szavakkal is lehet vagy megfigyelhető az emberi viselkedésen is. Például, ha egy barátod nem igazán örül a sikereidnek, persze nyíltan ezt sosem mondaná ki, de amikor bajban vagy, akkor szokatlanul energikus és melletted van, de csak, hogy lássa azt amikor szerinte "gyenge" vagy és kiszolgáltatott. Ilyenkor szeret veled lenni, mert fölényben és erősnek érzi magát veled szemben. A lélekben erős embereket észre sem veszed, mert nem fitogtatja és talán maga sem tud róla, hogy az. A legnagyobb baj szerintem egyébként az, hogy az emberek hamar ítélnek, ezért az erős személyiséget gyakran érzéketlenséggel vádolják. De legyünk őszinték, egy orvosnak nem az a feladata, hogy a betegeivel együtt sírjon, neki gyógyítania kell. Ettől ő még nem lesz érzéketlen. Persze ez sem jelenti azt, hogy nem is létezik sehol a világban érzéketlen orvos.

A kérdés amit feltettél elég filozófikus. :D

2016. febr. 18. 09:35
 15/18 anonim ***** válasza:

Erős fizikailag lehetsz.

Lelkileg lehetsz bátor, kitartó, akaratos, elszánt.

2016. febr. 18. 22:55
 16/18 vurugya béla válasza:
Az az EK szám egy silány nőről szól akit egy szerencsétlen férfi angyalnak lát, mert annyira szereti/kívánja (MJ-nél sose lehessen tudni). Egy ilyen nő tényleg gyűlölheti azt a rajongóját, aki gyenge, mert megalázza magát előtte.
2016. febr. 19. 17:41
 17/18 A kérdező kommentje:
Erre a dalszövegre a lélekben feltuningolt ismerőseim például semmit nem reagáltak, ahogy a kicsi vagyok, ha megnövök beléd rúgokra viszont jót nevettek, de szerintem az ember látja és tudja, hogy bizonyos élethelyzetekben a saját szemüvegén keresztül ki az erős és ki a gyenge, de ez a dal nem az a dal, ahol az erős emberek védelmére kell kelni, hanem ez a dal az a dal, amikor tudni kell a többi viszonyítási alapot is, ez a dal a gyerekekről szól
2018. júl. 27. 00:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem sértő, hanem a tárgyilagosság szándékával írom: a gyengeség egyik jele, hogy konkrét válaszok hiányában elbeszélgetsz itt magaddal.
2018. júl. 27. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!