Üdv! Ki milyen mantrákat tud?
Figyelt kérdés
-és melyik mire használatos? Fájdalom ellen valaki tud valamilyen mantrát?2015. dec. 5. 15:23
2/6 A kérdező kommentje:
:))) kösz
2015. dec. 5. 15:33
3/6 anonim válasza:
Hát, van egy, amit mosogatás közben szoktam mondogatni, de valamiért nem hagyja a rendszer elküldeni, úgy kezdődik, hogy az a büdös, qva, redvás..Hú, nem is írom tovább, mert nagyon hosszú.
A másik az óóh!Jaajj! Fúújj! Ezt fejfájás esetén szoktam mondogatni, mikor nem hat a gyógyszer.Nekem segít, kicsit eltereli a figyelmem, de másokat valamiért idegesít.
4/6 anonim válasza:
A mantra nem egészen erre való. Ha nem tudod mit jelent, eleve nem tudod rendesen kihasználni a hatását. Az sem mindegy, hogy ismered a fordítását, vagy érted is a tartalmát, azaz mély, fogalmi szinten tudod, miért, és mit mondasz. A mantra valódi hatását csak így lehet elérni. Ennek egyik előfeltétele, hogy azonosulj a kulturális, és szellemi irányzattal, amiből a mantra érkezett. Hiába mondogatod hogy Om mani padme hum, ha nem tudod, mit jelent. Hiába tudod, hogy azt jelenti, hogy "legyen áldott az ékkő a lótuszban, ha nem tudod, hogy ez a szavakba foglalt kép milyen mögöttes fogalomkörrel rendelkezik. Ez akkor sem változik, ha tudod, mire szokták a mantrát használni(nyugaton). Ennek fő oka, hogy a mantrákat amolyan varázsigének tekintik itt, nyugaton, ami erre, meg arra jó, holott eredetileg egy meditációs technika része volt, és a szellem felemelését, és vezetését célozta. Sok mantra egyben imádság is egy bizonyos istenség, vagy eszme irányába, így a vallás elsajátítása nélkül a mantra semmit nem fog jelenteni.
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
mantra of salvation, mantra of retribution - általában ezeket használom diabló 3-ban, ha paladinnal játszok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!