Hogyan csináltad mégis a vonzást, amikor minden reménytelennek tűnt?
Ha Önmagadat szereted, Ő is szeretni fog.
Az azonos rezgésben van a Titok, EZ a vonzás törvénye.
Én nem akarlak lenyomni, és nincs is ilyen szándékom.
Mi a reményről és a hitről beszéltünk, és egy keveset a vonzásról.
A hitből indul ki minden. Ez egy alap.
A hit nem egyenlő a vallással, mint azt szerintem te is tudod.
Figyeld meg magad.
Először hiszel, és azután reménykedsz, vagy pedig reménykedsz, és azután hiszel.
Ha úgy nézzük, akkor igazad van abban, hogy ha a remény valóra vált, akkor utána van hited a dologban, de nem akkor keletkezik, csak megerősödik.
Abban is igazad van, hogy minden fejben dől el. Ezt nem is cáfolom.
A hitben nem lehet reménykedni. Ha abban reménykedsz, hogy lesz hited valamiben, akkor azért nem fog semmi sem történni, mert nincs mi támaszt adjon, onnantól fogva nem bízol magadban, és nem bízol abban, hogy a hit segíteni fog, mert azt hitted, hogy nincs hited, miközben van.
Hát én leírom hh vált be nekem, remélem tudok neked segíteni. Először is gondold végig, h volt e olyan dolog amit be vonzottál (akár rossz akár jó)? Ha igen akkor természetesen sikerült, akkor ez miért ne sikerülne?
-szorítsd ki a negatív gondolatokat
-mivel minden negatív helyzetnek van egy pozitív oldala szedd össze mi az
-találd meg a jelen helyzetedben a boldogságot a pozitívumot, hogy mi MOST a jó, miért lehetsz MOST hálás, boldog.
-írd össze őket, a negatívumoknak ne engedje teret
-a megoldás már úton van, neked csak annyi a dolgod hogy kerülj egy hullámhosszra vele, légy pozitív, nem szabad sem sietni sem késleltetni, mert most is ott van a megoldás csak "nem értél fel hozzá", mert a negatívum elvonja a figyelmed.
Ha működik a törvény ha nem ez nekem mindig bevált, még a legreménytelenebb helyzetben is, csak erős elme/ koncentráció kell hozzá, a lényege hogy most változtasd pozitívra az érzéseidet.
- vagy csinálj olyat ami boldoggá tesz, feltölt pozitívan, mert lehet az a baj h túl sok figyelmet szentelsz neki(pl. hobbi, sport stb.)
Sajnáljuk kérdező, hogy elkezdtünk egymással vitázni.
Akkor zárjuk le a vitát, rendben? :)
Előbbre nem fogunk jutni.
Viszont kiemelném ezt itt:
"Olyan nem létezik, hogy "utána van hited"..."
Nem véletlen csak ezt a tagmondatot jelöltem ki, ugyanis te az én mondatomból kijelöltél három szót, de nem a teljes mondatot.
"Ha úgy nézzük, akkor igazad van abban, hogy ha a remény valóra vált, akkor utána van hited a dologban, de nem akkor keletkezik, csak megerősödik."
Teljesen mást jelent, ha a többit is hozzá kiemeled.
Nem emelhetsz csak ki szavakat mások mondandójából, hogy azzal a neked megfelelő módon alakítsd a jelentését, hogy rá tudj cáfolni.
Lehet, hogy nem ez volt a célod vele, csak lehet hogy nem olvastad el végig, vagy figyelmesebben azt, amit leírtam, és ott maradtál. :)
Nekem az segített, hogy elkezdtem más könyveket is olvasni a vonzásról és ehhez kapcsolódó témákról. Igyekeztem megérteni, hogy működik ez az egész, aztán ez segített és segít a mai napig, hogy higyjek abban, amit el szeretnék érni.
Néha amikor feladnám és reménytelennek tűnik minden csak beleolvasok egy ilyen könyvbe, vagy idézeteket kezdek olvasni, amik emlékeztetnek a célomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!