Ez képesség lenne?
Figyelt kérdés
Az elmúlt 2 (szüneten kívül) hétben a suliban sokszor megúsztam mindent, de lehet szerencse, mindig sokat gondoltam hogy nem fogok rossz jegyet kapni és nem kaptam nem feleltettek nem volt doga perig be ígérték arra a napra,és testneveléshez sem volt kedvem, és az is elmaradt. na?:)2015. nov. 3. 21:00
1/13 anonim válasza:
Jobb esetben szerencsének hívják...
2/13 anonim válasza:
Szerintem csak simán szerencséd volt.
3/13 anonim válasza:
Szerintem bulizd végig az életed, a szakma,diploma, munka, majd jön magától. Vagy sem?
4/13 anonim válasza:
Ez nem képesség.
A tanárok elmentek bulizni, csapat építő treeningre, és nem volt kedvük másnap dogákat javítani :D
6/13 anonim válasza:
Ha ezotéria kategóriába írtad, lehet rá okod. Ez lehet pusztán véletlen, de lehet agykontroll,tudatalattiddal beépíted amit te szeretnél mások aurájába. Evvel jó ha vigyázol, mert rossz dolgok is kisülhetnek belőle ha nem tudod irányítani. Sok sikert. :)
7/13 Legoman válasza:
Normális emberi dolog ez.
Puszta akarat és hit működése.
Ilyeneket csináltam már én is sokszor direkt. Például, ha aznap nem volt kedvem elmenni valahova (ahova el kellett volna, hogy menjek, kivéve, ha elhalasztják). Egyszer csak hívnak telefonon, hogy ma elmarad.
Csak tudni kell a módját miként kell csinálni. :)
8/13 anonim válasza:
Velem is volt ilyen. Inkább szerencse szerintem. Azért tanulj.
9/13 anonim válasza:
Hát Vagy Te Vagy A Világ Legszerencsésebb Embere, Vagy Te Vagy Neil Patrick Harris
10/13 anonim válasza:
ez a vonzás torvénye amit akarsz és elképzelsz megtörténik a többi idiótával ne foglalkozz legoman nevü felhasználó normális választ adott szintén mint én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!