Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan tudnám teljesen felfede...

Hogyan tudnám teljesen felfedezni a képességem? :O

Figyelt kérdés

Lehet, hogy elítéltek, vagy kamunak hiszitek, amit most mondok, de tényleg így van. Van egy fa a házam előtt, ami már nagyon régóta kötődik hozzám. Szoros kapcsolat a miénk, rengetegszer jártam oda, ha szomorú voltam. Itt találtam magam biztonságban, itt éreztem, hogy teljes vagyok. Itt találkoztam a mostani barátommal is.

A lényeg az, hogy valamiért érzem, hogy mit gondol a fa. Lehet, hogy marhaság, de tényleg. Ha felülök rá, akkor megérzem, ha nincs jól, vagy esetleg bántották (belekarcoltak, levágták az ágait). Például egy nap ültem a szobámban, és furcsa érzésem támadt, mintha szólna nekem a fa. És akkor kinéztem az ablakon, és láttam, hogy tépkedik a leveleit, és verik le a diót róla. És ez már sokszor megtörtént.

És ez miért lehetett? Tényleg lehet ilyen, hogy olvasom a gondolatát, vagy csak véletlen egybeesés?

Így van azzal is, hogy bármilyen előjel nélkül meg tudom mondani, hogy mikor fog esni az eső, mikor fog meghalni a halam. És mindkettő közel olyan pontos volt, még időjárás jelentést sem néztem, ablakon se pillantottam ki.

2013. okt. 4. 17:29
 1/7 anonim ***** válasza:
76%

Egy fa, hogyan beszélhetne hozzád? A növényeknek nincsen különleges képességük.

Neked sincs különleges képességed, csak együtt érzel a növénnyel. Tudom, hogy fura, pont egy fával, aminek idegrendszere sincs, hogy megérezze a fájdalmat, de ez van.

2013. okt. 4. 17:48
 2/7 Vörösnefelejcs ***** válasza:
100%

Már nagyon régóta tudják, hogy mérhető a növények félelme, vagy jóérzése. Laboratóriumban mérték ki (sajna, elfelejtettem, hogy, de rákereshetsz), hogy túz közelítésére vagy komoly zenére mérhető valamiket produkálnak a növények.

Én eléggé kertbarát vagyok, nincs ilyen kapcsolatom egyik növényemmel sem, de el tudom neked hinni.

Lehet, hogy nekem is meg kellene próbálni nyitnom feléjük :).

2013. okt. 4. 18:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2013. okt. 4. 19:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezeket az érző növényes kutatásokat linkelnétek? :D
2013. okt. 4. 19:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is hallottam, hogy a növényeknek van némi fogalmuk a nagyvilágról, és képesek enyhébb reakciókat kiváltani, de amit a kedves kérdező állít, eléggé nagy túlzásnak hangzik.
2013. okt. 4. 21:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Jaja, ez tök jó! Nézd meg Domján László Gyöngyösi Sándorral készített interjúját ott is van ilyesmiről szó. :)
2013. okt. 4. 23:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Nem túlzok. Csak ezt érzem. Lehet, hogy ilyen nem lehet, de hülyeségért nem írtam volna ki ezt a kérdést. Amúgy nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!! És azt is, hogy nem támadtatok le, hogy milyen egy nagy ********** vagyok, hanem válaszoltatok. Köszönöm! :)
2013. okt. 5. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!