Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » A tévében lévő mesék agymosást...

A tévében lévő mesék agymosást hajtanak végre gyerekeinken, és mit gondoltok a sok illuminati utalásra hírességektől?

Figyelt kérdés

Szerintem igaz.

Rengeteg bizonyíték van erre.

https://www.youtube.com/watch?v=UaACbrkiFzk

https://www.youtube.com/watch?v=fGvIkc0tdpI

2015. okt. 4. 19:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
*Aki
2015. okt. 4. 22:13
 12/17 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy egy háttérhatalom manipulálja a gyerekeket ahhoz először léteznie is kéne hozzá... Mind1, hiába magyaraznam el hogy miért nincs háttérhatalom, a sok idióta lefog agymosottozni a végén meg le lettem fizetve h hazudjak stb... Ha akarod tudni írj rám privibe holnap válaszolok majd!
2015. okt. 4. 23:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Agymosást, csak azokon lehet végrehajtani, akik hagyják magukat. Igazából az a betegfejű, aki szexuális tartalmakat illuminátusokat és sátánistákat kever bele egy ártatlan rajzfilmben. Én láttam már ezeket a rajzfilmeket, mert én is voltam gyerek, de egyik Disney rajzfilmben sem láttam ezeket a tartalmakat. Egyébként a szülőnek kell megszabni mit nézzen a gyerek, mert gondolom nem úgy van, hogy a gyereket leültetjük a TV elé, és hagy nevelje a televízió. Gondolom 6-7 éves fejjel, ha látok egy "illuminátus" feliratot nem fogom felnőtt koromban megölni a miniszterelnököt. Vagy mondjuk látok pár sátánista jelképet nem lesz belőlem sátánista, ha nem akarok az lenni. Valakit nem lehet arra kényszeríteni "erővel", amit nem akar. Engem sem tudták átformálni vallásossá, mert nem hiszek benne és nem akartam az lenni. Manapság inkább az a jellemző, hogy a egyes felnőtt emberek "felnőtt fejjel" sokkal befolyásolhatóak, mint a gyerekek.
2015. okt. 5. 10:55
 14/17 anonim ***** válasza:

nem néztem sokat belőle, de ez durva....

ez az idióta videó az igazi agymosás...

mondjuk szerintem aki beszopja az ilyen baromságot, annak kb mindegy is.

2015. okt. 5. 12:07
 15/17 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már ezt a sok baromságot. Ezek meghamisított felvételek, és belemagyarázás. Ezeken nőttem fel, és nem érzem, hogy agymosott lennék.
2015. okt. 9. 16:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Övék a média, ők irányítják a szórakoztatóipart. Ha még többet akarsz tudni, keress meg privátban.
2016. máj. 10. 14:19
 17/17 atesz763 ***** válasza:

1 a mai mesék brutál szarok nincs szóraoztató tartalmuk és a gyerekek nem tanulnak semmit tisztelet a kivételnek

de nincs agymosás ez egy baromság 2 az illuminati meg egy hülyeség

2017. jún. 29. 16:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!