Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ez normális? Mi történik?...

Ez normális? Mi történik? Többi lent

Figyelt kérdés

Eddig is nagyon érdekelt az ezotéria de most rettentő furcsa dolgok történnek velem.Meditáltam és nagyon hangosan egy vonat "sípolt" és felugrottam mivel nincs is vonat a közelben és egy elszigeteltebb helyen vagyok.A rajzaimat egy mappába raktam és át akartam vinni a másik szobába de ahogy beléptem a szekrény ajtó kicsapódott és felborult az íróasztali szék.stb. De volt egy olyan is hogy kb.egy fél éve azt álmodtam hogy szeptember 28. An holdfogyatkozás lesz és azután meg a hírekben lesz hogy Kínában tájfun lesz és barátnőmmel röhögtünk és most tényleg ez történt!! És volt hogy a tvben tudtam előre mit fognak mondani ezzel a Marson van víz témával és egyre több fura dolog történik és észrevettem hogy mások furcsán viselkednek.. Bár ez a kamaszkor

De mégis mi történhet?

13/L

2015. okt. 1. 21:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Bementél a szobába és az íróasztal, amit egyedül nem tudnál megemelni felborult a semmitől? :O
2015. okt. 1. 21:04
 2/8 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem a hírek nagy részét pl. Holdfogyatkozás, a Marson víz, stb. Már hallottad vagy láttad valahol, csak nem tudatosult benned.

A sípolás sok mindentől lehet, mármint nekem is szokott( meg gondolom másnak is) spontán "besipolni" a fülem, bár nem ismerem a meditációt.

Ezt a "... mások furcsán viselkednek"-et kifejtenéd bővebben?

Saját véleményem szerint, jobb lenne ha nem az ezotériát bújnád 13 évesen, mármint oké hogy érdekelnek a furcsa dolgok, De inkább a saját tapasztalataidra támaszkodj elsődlegesen, ha tudományos magyarázat nem nagyon van (vagy nincs), minthogy másokéra(ezotéria).

Remélem segítettem. :)

2015. okt. 1. 21:39
 3/8 anonim ***** válasza:
19%
Mármint tudom hogy a tudomány is mások tapasztalatára és eredményeire épít, de az ezotéria inkább csak... elméletekre.
2015. okt. 1. 21:43
 4/8 anonim ***** válasza:
71%

"az ezotéria inkább csak... elméletekre."

Nem elméletekre, hanem találgatásokra, belemagyarázásokra!

Az elméletek bizonyított előzményekből indulnak ki!

.

"mások furcsán viselkednek.."

13 éves lány vagy (ahogy írod), kezdesz nőiesedni, ne csodálkozz a mások furcsa viselkedésén!

Amit furcsának találsz, teljesen természetes, hiszen már nem csak a kislányt látják benned, hanem aleendő nőt!

2015. okt. 2. 07:08
 5/8 Legoman ***** válasza:

A második válaszoló leírt egy pár dolgot, hogy mitől lehet.

Az nem lehet szerinted, hogy meditáció közben majdnem elaludtál, és olyankor lehet hallani hangokat, beszédeket, képeket látni. Én is szoktam, ha odafigyelek, hogy alszom el. Pont tegnap volt, hogy mondtam valamit magamban lefekvéskor, és egy ilyen hang formájában folyamatosan, hangosan mintha ott lett volna valaki, és a fülembe beszélt volna, ismételgette a szavaimat. De volt, hogy harangot is hallottam, aztán mikor kinyitottam a szemem, akkor néma csend volt. Szerintem csak majdnem elaludtál.

A szekrényajtót nem tudom, hogy mitől lehetett, de arra tippelek, ha észszerű magyarázatot akarunk rá adni, hogyha parkettátok van, akkor az nem stabil, és ha nagyobb erőt fejtesz ki rá, akkor a parketta leginstabilabb részén levő tárgyak megmozdulnak.

Nézd meg a szobát, és egy időt tölts el azzal, hogy megkeresed mitől nyílt ki a szekrény, és borult fel a szék.

Amiket érzel az szerintem vagy megérzés, vagy amit már a második válaszoló leírt. :)

2015. okt. 2. 07:15
 6/8 volus ***** válasza:
51%
tollal és papírral az ágyad mellett aludj és gondolj minél többet a lottószámokra!
2015. okt. 3. 10:40
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat

1# nem az asztal csak maga a szék :D

2# hát nem tudom mert ilyenekről nem nagyon olvasok vagy nem tudom hogy ezt hogy értetted :'D.. Nem a fülem sípolt be hanem rendes vonat sipolás és suhanás hallatszott, mintha a házunk mellett lett volna egy vasút.. Hát nem is tudom olyanok mint ha nem tudnák magukat irányítani és olyan furcsák...saját tapasztalataimból is szoktam támaszkodni, nagyon érdekel ez a téma és felülírhatatlan pl. egy-egy asztrál utazás élménye és az ott szerzett tapasztalatok :D.

4# Meglehet viszont szerintem akkor is furcsák :"D

5# Lehet hogy tényleg csak majdnem elaludtam de annyira "élethű " volt és azért is lepődtem meg főleg így hogy minden mostanában történik ma is sétálni indultam, amint kiléptem elkezdett esni az eső ami valószínű hogy véletlen műve mert lehet előtte is csepergett... Nem parkettánk van, Gondoltam arra hogy rosszul volt belepakolva és kilökte a szekrény ajtaját a sok cucc, a szék pedig lehet hogy azért borult fel mert 1-2 pulcsi volt a háttámláján és lehúzta de lehetett bármi más is :D

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat

2015. okt. 3. 22:56
 8/8 anonim válasza:
Ezoteriaval tenyleg vigyazz ott a legnagyobb a dezinformalas(nem veletlenul). Ha erdekelnek a modosult tudatallapotok (es ne a drogokra gondolj ilyenkor) , akkor Daubner Béla pszihoterapeutat/Jóga oktatót ajánlom. Youtube-on vannak videók amiben beszel a-tol z-ig, hogy mi fán terem ez az egész. Illetve, ha csak célzottan az "asztralutazas" erdekel( ekörül is jó nagy a dezinformalas) , akkor Szemrád Nándor. Neki is van blogja meg videoi a neten.
2015. dec. 6. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!