Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi történik, normális ez?

Mi történik, normális ez?

Figyelt kérdés
Pár perce magától elkezdett lengeni a csillár, elég gyorsan, ajtóm folyton nyikorogva kinyílig, be van hajtva viszont ajtó nyitva van. Szó szerint magától be kapcsol minden éjjel néha nappal is a TV-nk is ami Samsung plazma és nagyon félek hogy valami még történni fog. Nem vagyok troll, nem kamu kérdés, komolyan mondom, tényleg nagyon beparáztam...
2013. okt. 27. 20:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Na szép , nektek ingyen van automatizált eszközeitek , más meg fizet érte egy csomó pénzt.
2013. okt. 27. 20:08
 2/5 anonim válasza:
Meghalt valaki ismerős/családtag? Hallottam már ilyenről, hogy halott szellem :)
2013. okt. 27. 20:39
 3/5 Farkas András D. ***** válasza:
Hát van egy rossz hírem, szellemek nem léteznek, de démonok igen, több mint 5 ősi kultúra említi őket, más más helyről, mindig hasonló a módszer, még napjainkban is vannak olyan gyilkosságok, amiket úgy követnek el, mint ahogy több mint 2000 éve leírtak, a leggyakoribb először valami jelenlét érzékelése, majd fura huzat, ha nincs nyitva az ablak, akkor is, majd fura dolgok, mindig más, tüzek gyulladnak, alszanak ki, lámpák kapcsolódnak fel-le, majd egyre hidegebb van ha fűtesz is, és végül a sötét és csend, és reggelre fura mód szív rohamod lesz, vagy rablógyilkosság. Nyugi, csak szopatlak, de remélem azért hihetően kidolgoztam :D további jó éjt :D
2013. okt. 27. 20:54
 4/5 anonim válasza:
Legalább bevallottad :) köszönöm az eddigi válaszokat. Nem csak szellemek mozgathatják ugye?
2013. okt. 27. 21:17
 5/5 anonim ***** válasza:

ragassz sator négyzetet minden ajtóra és ablakra, meg a füri ajtóra is. elég a sarkába tenni és akkor is müxik amikor kinyitod az ablakot, ne parázz.

egy négyzet rácsos lapon körbe vonalazol teljesen zárt vonalakkal egy 5x5 ös mezőt (2x6 vonalat kell húzni) és bele írod sator arepo tenet opera rotas. ez szokott működni. kis idő megcsinálni a 20-30 sátornégyzetet de ez elég erős védelmet ad. Ezt használták az ókeresztények is.

ha ez nem elég keress rá a neten.

2013. okt. 28. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!