Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért történik? Vagy ez teljesen normális csak én nem fogom fel annak?
Figyelt kérdés
Többször volt már olyan, hogy tetszett valaki "szerelmes" voltam stb De ezek csak ilyen pár hónapos semmilyen cuccok voltak. De most, van valaki, akibe nagyon furcsa módon beleszerettem. Sokszor hallom, hogy a szeretet, az beszélgetésben alakul ki, mert érzed hogy szereted azt az embert és közös tulajdonságaitok vannak, vonzónak tartod. De ebben az esetben semmi nem történt. Egyszer csak megláttam őt és elkezdtem érezni valami furcsát, Valami tudatalatti óriás érzelmi kötődést érzek iránta, pedig azt se tudom ki az, és a legnagyobb beszélgetésünk az volt, hogy megkérdezte, hogy nekünk lesz e tesink, én meg válaszoltam. A többi úgymond "szerelmi érzetem" annyi volt, hogy nagyon szépnek tartottam valamit, és bámultam, de nála valamiért az ismerkedésre való késztetést éreztem, és az igazi szeretetet, bármilyen verbális kapcsolat nélkül. Nagyon furcsának találom ezt.2015. okt. 1. 18:34
1/2 anonim válasza:
"De ezek csak ilyen pár hónapos semmilyen cuccok voltak." Sajátos.
2/2 A kérdező kommentje:
Annyira éreztem hogy azt a mondatot valaki megjegyzi majd :D
2015. okt. 2. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!