Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Tudatalatti megismerésére...

Tudatalatti megismerésére módszerek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Milyen módszerek vannak a tudatalattim megismerésére? Hogyan tudnám "bebarangolni" az eddig számomra ismeretlen részeit? Lehetőleg úgy, hogy maradandó eredménye legyen. Leginkább meditációs technikák érdekelnek, hol keresgéljek? Köszönöm!

2015. máj. 11. 15:43
 1/3 Ozmium42 ***** válasza:
Sehogy. Azért hívják tudatalattinak (helyesebben tudattalannak), mert nem tudod bebarangolni tudattal. Annyit tehetsz, hogy elolvasod az ezzel a témával foglalkozó pszichológiai szakkönyveket. Ha nem is tudatosítható, a működési elve megismerhető.
2015. máj. 11. 16:39
 2/3 anonim ***** válasza:
39%

Én úgy hallottam, fel lehet tárni,de nem hinném,hogy bárki hajlandó lenne segíteni neked ebben (ez alatt a pszichológusokat értem)

Gondolj bele,milyen is lehet egy tudatos ember? Mindenre emlékszik,nem lehet "átmosni az agyát" (média)....A társadalomnak nem lennének ínyére.

-Mennyire írtam hülyeséget?! Lehet,rosszak a forrásaim-

2015. máj. 11. 17:34
 3/3 anonim ***** válasza:
65%
Tudatos álom közben előidézhetsz olyan emlékeket, melyet elrejt előled. De azért vannak elrejtve, mert még nem vagy kész rá, hogy feldolgozd. Annyira nem érdemes kutakodni, előjön magától, ha eljön az ideje.
2015. máj. 12. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!