Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hozzáértők, szerintetek ilyen...

Fish1 kérdése:

Hozzáértők, szerintetek ilyen módon is hatásosak a gyógyító szavak?

Figyelt kérdés

Van egy agykontroll CD, amin különböző hanganyagok vannak. Ezekből az egyik olyan, hogy 20 percen keresztül gyógyulással kapcsolatos pozitív mondatok hangzanak el. Kérdésem ezzel kapcsolatban az, hogy ha ezt bekapcsolom éjszakára végtelenítve, akkor is hatásos?

Kiindulva abból, hogy ez tulajdonképpen a tudatalatti befolyásolás egy formája, és a tudatalatti sosem alszik, és abból, hogy pl. a kómában levő emberek agya is reagál arra, ha beszélnek hozzájuk. Nálam most egész éjszaka ment halkan ez a hangfelvétel alvás közben, 2x vagy 3x pár pillanatra felébredtem és jó érzés töltött el. Ez vajon ennek a hatása?

2015. jan. 31. 19:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy ez így hatásos-e, de szerintem mem, mert akkor elég lenne éjszaka végighallgatni a másnapi megtanulandó anyagot és kész. Mindenki kitünö tanuló lenne. De azt nem mondom hogy nincs értelme, próbáld ki több éjszakán át hallgatni, hátha :-)
2015. jan. 31. 19:45
 2/11 Missi_Key ***** válasza:

Igen is,meg nem is.

Igy közvetlen a tudatalattidba megy ez jó. De nem ajánlanám hogy több éjszakán keresztül zavard az alvásciklusod zajjal. Ha tartasz szüneteket ugy okés, de ha kialvatlanul ébredsz, fáradt vagy napközbe akko kell egy pár nap szünet

2015. jan. 31. 19:49
 3/11 A kérdező kommentje:

#1: szerintem különbség van a tanulás és a tudatalatti befolyásolás között. A tanulásnak ez a formája tudatosan zajlik, vagyis ott meg kell jegyezned az anyagot. A tudatalatti befolyásolás szerintem abból a szempontból más, hogy ott egyrészt kevesebb az info, másrészt ez tulajdonképpen a gondolkodásodat változtatja meg. Na ezt lehet, hogy nem sikerült túl érthetően megfogalmaznom, mindenesetre én érzek némi különbséget :)

#2: nem zavart olyan szinten, hogy ne aludjak tőle, mert nagyon halkan ment. Az a 2-3 pillanatnyi felébredés enélkül is meg szokott történni nálam, fáradt ettől nem vagyok. Ezt az ébredést úgy képzeld el kb, hogy félig ébredtem fel (szerintem alfában lehettem), eljutott a tudatomig egy pillanatra, hogy megy a hangfelévétel, ekkor eltöltött az a jó érzés, majd rögtön vissza is aludtam. Nem érzem fáradtnak magamat. :)

2015. jan. 31. 20:17
 4/11 anonim ***** válasza:
A hatás a meg lesz, de kérdés, hogy gyógyító hatása lesz e. Mint hogy a gyógyulásnak megannyi feltétele van és a pozitív megerősítések ezeknek csak kis hányadát fedik le.
2015. febr. 1. 16:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, hogy minden betegségnek lelki eredete van, a legegyszerűbbtől a legsúlyosabbig. Ha pl. megborul az egyensúly a test és a lélek között, akkor fogékonyabbak vagyunk az egyszerűbb fertőzésekre is, stb. Sok kutatásban pl. azt is kimutatták, hogy a rákos betegek nagy része a betegséget megelőzően nem sokkal, nagy lelki traumát élt át. Nálam nem tudom, hogy mi nem stimmel, a lelki okokra még nem jöttem rá, az orvosok pedig még nem tudják, hogy konkrétan mi is a gáz. Ezért folyamodtam most ehhez a módszerhez, mert ez végülis átfogó, mindenfajta rosszulléthez használható. Kíváncsi leszek, hogy mennyi idő után lesz tartós hatása.
2015. febr. 1. 18:10
 6/11 Missi_Key ***** válasza:
Nem is így értem a fáradságot, nem tudom meddig akarod csinálni, rövid távon jo. De egy honap fojamatos zajjal alvás már lehet hogy lefárasztana, és furán kezdenéd érezni magad.
2015. febr. 1. 19:34
 7/11 anonim válasza:

Szerintem inkább tegyél a céljaidért.

Egy jó történetem van erre.

Egyszer sétáltam az utcán,rámjött a macizás. Bíztattam magamat hogy nem fog bemenni,miért is menne be,dehogy fog. Nem bement? Ha futottam volna simán kibírom. Vagy pofára esek és besz*rok. De lényegtelen. Tégy azért amit akarsz,ennyit mondok.

2015. febr. 1. 23:05
 8/11 A kérdező kommentje:
#7: gyógyulásról van szó, ami annyit tesz jelenleg, hogy orvosról orvosra járok 3 hónapja, de még nem tudják, hogy mi nem stimmel. Mivel a várakozási idők az időpontokra olyan 1-2 hónap körüliek, így ebben a helyzetben annyit tudok tenni, hogy meditálok, pihenek, mozgok és a fenti módon igyekszem magamra még pozitívabban hatni (alapból nem vagyok negatív ember). És persze igyekszem rájönni a lelki okra is, hogy mi válthatta ki.
2015. febr. 2. 01:10
 9/11 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem meditálj csak simán, esetleg meditációs zenére. Van egy ismerösöm, aki lebénult a bal oldalára. A bal lába, karja, arcizmai mind lebénultak. Gyógyszert nem volt hajlandó szedni, gyakorlatilag egész nap csak meditált. Úgy csinálta, hogy meditatív állapotban elképzelte ahogy kis robotszerü bogarak bemásznak a testébe és az izmait mozgásra kényszerítik. Egy évig csinálta, teljesen meggyógyult. Akármilyen betegséged is van, ez a módszer tuti hatásos ha elég kitartó vagy és hiszel benne.

Elsö vagyok.

2015. febr. 2. 19:31
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Ez tulajdonképpen az agykontroll gyakorlatok egyike, hasonlót esténként elalvás előtt szoktam csinálni.

-

Ma harmadik napja, hogy éjszaka hallgattam a gyógyító szavakat és ma pl. sokkal jobban érzem magam, mint tegnap. Már ennek is örülök! Persze nem hagyom abba még :)

2015. febr. 2. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!