Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan segítsek magamnak?

Hogyan segítsek magamnak?

Figyelt kérdés

Szeretnék angolul tanulni és kimenni külfödre.Viszont nekem a nyelvtanulás mindig is rosszul ment.Iskolában és éppen hogy átmentem nyelvből.

Lehet hülyeségeket fogok írni de tudom azt,hogy a tudatalattit ha manipulálják akkor szinte akármit elérhetünk.Hogy tudnám magam programozni,hogy jobban menjen a nyelvtanulása?

Ja és még egy hátrány,hogy lusta is vagyok sajnos.Gondolkodtam,hogy ösztönző képeket teszek midnenhova pl számítógép háttér és egyébb helyekre.

#angol;tanulás;tudatalatti
2015. febr. 25. 12:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Angol videót kell nézni felirattal és szótárazni.
2015. febr. 25. 13:15
 2/3 anonim ***** válasza:
40%
Nem hülyeség amit írsz, a tudatalattid ismétléssel tudod programozni. Csak helyesen kell megírnod a programot magadnak. Jó dolog hogy nem kell sok energia befektetés a programozáshoz, elég ha egyszer felrögzíted és vissza hallgatod. Persze tanulnod biztos kell majd, de ha jól csinálod a programot akkor sokkal könnyebb lesz. Lesz érzéked a nyelvhez átfogod látni amit kell. Ha kell segítség a program elkészítésében akkor Dr. Joseph Murphy Tudatalattid csodálatos hatalma című könyveit ajánlom vagy Balogh Béla Tudatalatti tízparancsolata című könyvét. Utóbbiból szerintem Youtubeon találsz előadást és akkor még olvasnod sem kell.
2015. febr. 25. 14:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Itt még mindig az elmebetegek tartják a frontot?:D
2015. febr. 25. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!