Van aki ért itt a bevonzáshoz?
Figyelt kérdés
Az írna egy üzenetet,mert lenne egy kérdésem. De tényleg csak olyan írjon aki ért hozzá!2015. ápr. 5. 15:45
1/8 Ozmium42 válasza:
Gravitációs, elektrosztatikus vagy mágneses érdekel?
4/8 anonim válasza:
Hát az biztos, hogy nekem a bevonzás nem működik. Amit elképzelek, meg mantrázom magamba az tuti, hogy nem jön össze. :D Ez jó ha rosszat akarok elkerülni, de rossz ha vágyom valamire. :P
5/8 anonim válasza:
Én akaratom ellenére vonzok be. Ez van.
6/8 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Akinek van annak adatik, de ez nemcsak anyagira értendő, sőt általában nem. Inkább lelkiekben hat.
Ha elégedetlen vagy, ideges, féltékeny irigy, stb, akkor ahhoz még adatik, mert arra vagy nyitott, és hasonló erőket vonzol be, és ennek csak akkor lesz vége ha felismerésre jutsz. Ezt felébredésnek is mondják, vagy megvilágosodásnak. Ha annyit szenvedtél már, hogy eleged lesz, és azt mondod nem kesergek tovább, hanem tekintek a MOSTRA, És elfogadom azt ami van.
Mert sokszor nincs különösebb bajunk, csak az eleme az egós-elme elégedetlenkedik, és mindig talál valamit.
7/8 anonim válasza:
Hozom a traktort meg a bikakötelet és már be is vonzhatunk valamit, jó lesz? :D
8/8 anonim válasza:
Egyszer fölös két órámban megnéztem youtubon a secret-filmet, abban szerintem minden benne van, ami érdekelhet. Én mondjuk úgy voltam vele, hogy ez szép és jó, de nincs benne semmi, amire ne jöttem volna már rá magamtól vagy ne lett volna benne anno a Mátrixban :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!