Meditációban hogyan lehet kizárni a külső hangokat? Egy szobában élünk a szobatársammal, és ha csak egy kicsit is mozog, kizökkent
De meditálni szeretnék, viszont így nem tudok koncentrálni, mivel mindig késztetést érzek, hogy kinyissam a szemem, mert nem tudok úgy meditálni, hogy ő közbe mászkál előttem
Egy szobás helyen élünk mivel ez volt a legolcsóbb, ja és nem vagyunk barátok csak szobatársak :\
Azonos a nemetek?
Soha nem vagy egyedül?
Nincs más hely?
Kell a csend?
Igen azonos, de ez miért számít?
Csak akkor vagyok mikor éjfélkor elmegy dolgozni, heti 3x, vagy kondizni de akkor csak másfél órát, ezeket mindig ki szoktam használni, ha nem kell korán kelnem másnap
Nincs más hely, mivel itt élek
Jaja, kell, mivel meditálni akarok
Ezek a kommentek inkább nevettetnek mint hasznosak, de azért köszönöm! :D
5ös, igen, ezt mondogatom én is de amikor random mocorgást hallok, egyszerűen a késztetés, hogy kinyissam a szemem annyira erős, hogy nem bírok, egyszerűen képtelen vagyok befelé figyelni, pedig nagyon is akarok, bízom benne, hogy idővel javulni fog
Meditáció és a koncentráció nem ugyanaz!
Mint ahogy a meditációs tábor és a koncentrációs tábor sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!