Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan tudnám egyensúlyba...

Aranyember kérdése:

Hogyan tudnám egyensúlyba hozni az ego-mat a lelkemmel?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom az embernek 3 héja van.Az 1. a földi (látható) héjunk,a 2.az ego,a 3.a lélek,amit az ego-nk véd a sérüléstől.Nekem nagyon erős az ego-m,mert a lelkem gyenge.

2014. júl. 13. 11:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem erre így nem lehet választ adni ez nagyon nagy vonalakba van leírva. Ismerni kéne az életedet meg azt miről hogy gondolkodsz.
2014. júl. 13. 11:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Azt javaslom ne gondolkozz, többet ártasz vele, mint használsz.
2014. júl. 13. 12:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Mindkét válaszadónak igazat adhatok.Komplikált kérdés ez;nem akartam regényt írni ide.Könyvet írok,ha majd kapható lesz közlöm Veletek,hogy értsétek a kérdésem okait . :)
2014. júl. 13. 14:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Az ego lerombolása mit jelent,az,h beismered hibáztál és nem mutatod tovább az álcát?

Hát nem fogod elhinni,én nem tudom mennyire,de sokkal jobban leomboltam az egomat,mint más ember és sokkal erősebb lettem ezáltal.Az emberek ugyanis nem tudnak mit kezdeni avval,h érzésból reagálok.

Én egyébként mikor elkezdtem akkor felülvizsgáltam a reakcióimat,mi reagált,az ego sértettsége vagy az igazi érzéseim stb?

Az ego lerombolásának van egy nagyon jó "mellékhatása"is,ha rájössz,az egoddal tudtál valamit és azt lerombolod,akkor rájössz az igazibb megoldásra és minden jobb lesz.

2014. júl. 13. 21:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Vannak napok amikor ugyanezzel a módszerrel rendkívüli sikereket érek el.Vannak napok amikor az ego-m az erősebb,de nagyon nehéz úrrá lenni rajta.
2014. júl. 13. 23:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Úgy biztos nem hogy azon gondolkodsz hogy hány héja van az embernek.. :))))

És mit értesz ego alatt?

A lelke mindenkinek erős... :)))

2014. júl. 15. 21:46
 7/7 someoneelse válasza:
Ajánlom neked Barefoot Doctor: Különös történetek különös elméknek c. könyvét. Mindenre választ kapsz benne.
2014. júl. 30. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!