Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan legyek pozitív gondolko...

Hogyan legyek pozitív gondolkodású, ha körülöttem minden negatív?

Figyelt kérdés
Lassan 1 éve nincs munkám, fülig úszunk az adósságban, nincs mivel fűteni, vacogunk a lakásban, szét vagyok esve külsőleg-belsőleg, az önértékelésem, ami sosem volt sok, most már jócskán a minuszos tartományokban mozog...mit mozog, rohamosan zuhan...a családom nem mond semmi rosszat nyiltan, de érzem, hogy engem hibáztatnak a helyzet miatt...soroljam még?

2014. okt. 30. 20:18
1 2
 11/19 anonim válasza:

Nézz meg néhány Nick Vujicic videót! :)

( https://www.youtube.com/watch?v=eKXWiCACHWk)

2014. okt. 31. 13:59
 12/19 anonim válasza:
A dolgokhoz való hozzáállásodon kellene változtatni. Ne döntsd el előre, hogy minden csak rossz lesz, mert akkor elhiteted saját magaddal ezt, és e szerint fogsz gondolkodni, cselekedni. Úgy állj hozzá, hogy ennél már csak jobb lehet, mert MEG TUDOD CSINÁLNI, KÉPES VAGY JOBBRA FORDÍTANI AZ ÉLETED!!! Csak akarnod kell. Magadat kell meggyőznöd erről, ha te nem akarsz pozitívabb lenni, más nem fogja helyetted akarni.
2014. okt. 31. 14:14
 13/19 anonim ***** válasza:
2014. okt. 31. 23:19
 14/19 anonim válasza:
a világmindenségben minden alapos okkal történik. ha ezt el tudod fogadni, akkor már jó esélyed lesz pozitívan élni. minden okkal történik. az élethelyzeted is, de még az az üzenet is jó okkal jött létre. az ember egyszer fent, egyszer lent van. ha te most lent vagy, innen már csak felfelé vezet az út.
2014. nov. 1. 12:53
 15/19 Lebannen ***** válasza:
Szerintem van neked munkád. Online marketing. Bedobtad a linket az első válaszban. :) Fűteni nincs mivel, de netre telik.
2014. nov. 3. 02:03
 16/19 HalandoVegtelen válasza:
Jo eszre vetel elottem szolo... s lattom cafolni sem probalja :-/
2014. nov. 16. 04:27
 17/19 A kérdező kommentje:

Megáll az eszem...habár még sem, mert valahol vártam, hogy lesz egy okos, aki majd jön és bedobja a "fára nincs, de netre igen" dumát.

Képzeld Okoska, nekem az internet olyan mint neked a cigi, a kávé, a pia, új rucik, vásárolgatás. Vagy bármi, amivel ki tudsz kapcsolódni, amitől jobban érzed magad.

Nekem nincsenek barátaim, zárkózott vagyok, nem cigizek, nem alkoholizálok, nem kávézok. Moziban és színházban még életemben egyszer sem voltam, ahogy étteremben sem. Kozmetikus, manikűr, fodrász, shopping túrák, olyan dolgok, ami más normális nőnek alap és természetes, az számomra csak álom.

Nekem csak az internet az ablak a világra, a kikapcsolódás az olvasás mellett.

Ha valamennyire tisztában vagy a tüzelőanyagok árával, akkor tudhatod, hogy egy egész télre való fa sokkal drágább, mint egy havi, vagy fél évi internet előfizetés. Előbbit egyszerre kell kifizetni, utóbbit havonta.

Tudom, most jönnek a jó tanácsok, a kéretlen beszólások, hogy spórolj így, spórolj úgy...bárcsak cserélhetnénk egy hónapra! Annyira kíváncsi vagyok a fejedre, a gondolataidra, amikor belecsöppensz az én életembe! Vajon akkor is olyan okoska lennél, mint az a hupikék törp?

Számomra a kérdés itt véget ért, vitatkozni nem akarok, a normális válaszokat viszont köszönöm.

2014. nov. 18. 15:35
 18/19 A kérdező kommentje:
Ja és amit első belinkelt, kitöltöttem és csalódtam is, sosem fogom megtudni az eredményt, mert nincs magyarországi címem! Igazán odaírhattad volna, első, hogy csak akkor vacakoljak vele, ha határon belüli magyar vagyok.
2014. nov. 18. 15:40
 19/19 anonim ***** válasza:

Szia. Probald ki az EFT-t. Jo tapasztalatot hallottam rola. Itt van rola egy video:

https://www.youtube.com/watch?v=C0Udj7oqYzI

https://www.youtube.com/watch?v=jL2biwi6tK4

Na most, azokban a videokban, allitolag a negativ dolgok megnevezesevel oldodik fel a problema. Viszont...rendkivul fontos, hogy ezen a modszeren kivul, mikor ezt nem hasznalod, pozitiv dolgokrol beszelj, arrol amit el szeretnel elni. Ha jo dolgokrol beszelsz, azokat vonzod magadhoz, ha rosszrol, akkor a rosszat, mert azt mondjak minden energia.

Arrol amit el szeretnel erni fontos, hogy jelen idoben beszelj es nem jovo idoben. Peldaul: Tokeletesen egeszseges vagyok. Sikeres vagyok. Gazdag vagyok. Ugyanakkor nagyon fontos az erzes, a jo erzes, a hit, az elvaras. Mert allitolag a gondolatok teremtenek, az erzesek vonzanak es azza valsz, amit kepzelsz magadrol. Ajanlom neked Kassai Csilla motivacios trener youtube videoit. Nagyon sok hasznos dologrol beszel, sokat lehet tole tanulni. Van egy bosegprogramja is, amit alkalmazva, az anyagi gondjaid megszunhetnek.

Bemasolok tole 2 videot Neked.

Ime:

https://www.youtube.com/watch?v=XWRXBa-OPWs - ez egy regebbi videoja

https://www.youtube.com/watch?v=Htz6aEzO4-c - ez egy ujabb

Rendkivul hasznos videoi vannak meg kulonbozo hasznos treningjei, konzultacioi vannak, amik segithetnek Teged.

Vigyazz magadra! Sok sikert! Minden jot!

Udv.

2014. dec. 6. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!