Lehet valami atok van rajtam?
Evek ota depis vagyok,allandoan almos es faradt,faj a fejem,koncentracio es memoria zavarral kuzdok.
Parom nem volt soha,pedig szerettem volna 10,12 evig.A sorozatos kudarcok utan feladtam latom felesleges kuzdeni.A kozerzetem rossz.Barataim nincsenek szinte,az emberek menekulnek elolem.Palyakezdokent az elso munkahelyemrol kirugtak...:( Sok pszichologusnal jartam mar,eletvezetesi tanacsadas stb...
Sorozatos balszerencsek...
Nem ártana egyetlen pszichológusnál/pszichiáternél maradni, és azt csinálni a mit mond (pl. bevenni a kis piros bogyókat).
Átkok pedig nem léteznek.
Hagyd a pszichologusokra valo tamaszkodast, vedd a sajat kezzedbe sorsodat, ok nem fognak meggyogyitani.
Valtoztasd meg gondolkodasodat negativrol pozitivra, es megvaltozik az eleted!
Joseph Murphy konyveit ajanlom.
Nem artana a taplalkozasodat is felulvizsgalni!
koszonom a valaszokat!
kedves Utolso:
nem tudom ki beszelt Neked itt onsajnaltatasrol tanacsot kertem.a szegeny gyikesek meg szivesen segitenek kiveve az ilyen kotekedik,mint Te.ha nem tetszik vmi nem kell irni...
Szia. Ajanlom neked Hajdu Laura lelekgyogyaszt. O segithet rajtad. Youtube-on talalsz rola videokat.
Ajanlom neked Kassai Csilla motivacios trenert is. O is segithet. Rola is talalsz videokat youtube-on.
https://www.youtube.com/watch?v=f4WomkggyNc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!