Munka terén gondolom. Semmi sem akar összejönni. Kezdjük például egy pár hónapos brigáddal. Azt is nehezen sikerült elintézni. Aztán jött még egy brigád..Beleadtam mindent, pár nap után meg hívtak , hogy ennyi volt. Most meg nagy nehezen találtam megint valami munkát, voltam pár napot, s mire úgy volt, hogy megint kéne mennem másnap, hívott a főnök, hogy szabadom van, majd hív...Azóta nem hív, már eltelt két nap. De alig pár napja vagyok ott, ez érdekes, és tényleg agyon dicsértek a feletteseim. Az előtti munkamegbeszélésekről nem is beszélve, sose hívtak vissza. Kinézetem is normális, viselkedésem is, legalábbis szerintem. Már kezdek arra gyanakodni, hogy valaki elátkozott...Szerintetek? Amúgy ez megy amióta befejeztem a sulit. Kozmetikus vagyok, érettségivel, de szakmán belül sem tudok elhelyezkedni, mivel nincs normális gyakorlatom...l/22
Az nem érdekes, hogy a felettesek mit dícsérnek szemben. Az számít, hogy a kollégák mit sutyorognak a hátad mögött, ahol irígységből úgy képesek áskálódni, hogy a felettesed nem akar majd visszahívni.
2014. ápr. 14. 13:57
2/7 Laylah válasza:
Milyen brigádokról van szó? Ha olyan, ahol szinte csak férfiak vannak, akkor ez (ha tényleg nincs baj a munkáddal) lehet hátrányos megkülönböztetés is, amiért meg simán fel lehet jelenteni az EU Emberi Jogi Bizottságánál. Nevet nem tudok, de a tanárom mesélt egy esetet, amikor egy nő megnyert egy ilyen pert, és sok-sok pénzt kapott kártérítésként (milliókról beszélek). A sztori lényege az volt, hogy ugyanarra a munkára jelentkeztek, a válogatás végére ketten maradtak egy pasival mint jelöltek, ugyanolyan végzettséggel, gyakorlatokkal, és mégis a pasit választották.
Vagy csak simán nem neked való melókat nézegetsz...
2014. ápr. 14. 14:12
3/7 Zsófia Tóth válasza:
Nem hiszem, hogy el lennél átkozva :) Csak annyit tudok tanácsolni, hogy légy közvetlen, és barátságos a kollégáiddal, főnököddel...
2014. ápr. 14. 14:27
4/7 anonim válasza:
Valahol meg kell szerezned a gyakorlatot akár ingyen munkával! Plusz tanulj meg németül és akkor találsz melót.
Ne várd a sült galambot!
2014. ápr. 14. 15:43
5/7 A kérdező kommentje:
Hát ingyen munkához elég messze lakom a várostól, hogy utazgassak :/ Amúgy passzívan de tudok németül, legalábbis suliban még tudtam :D Beszéltem a főnökkel, ott volt a hiba, hogy mivel hoztak-vittek minket, mert elég messze volt a munka amit találtam, nem érte meg nekik az utazást értünk, mert kevesen voltunk a környékről...sajnos.
2014. ápr. 14. 16:48
6/7 anonim válasza:
Jaj, van olyan ismerősöd, aki ilyennel foglalkozik? Mert akkor talán gyanakodhatsz, de ha nincs, akkor csak összegyűlt pár felhő a fejed felett, ennyi. Mindenkinek vannak nehéz időszakai. Nekem 23 éve tart....
2014. ápr. 15. 00:39
7/7 anonim válasza:
Németül annyira tudsz amennyire beszélni is tudod!
Ez meghatározó annyiban hogy a munka-adóddal és a kuncsaftokkal tudsz e kommunikálni. Ugyanúgy ahogy a kozmetikusként is annyit érsz amennyit érdemben produkálni tudsz! Szóval valahogy meg kell oldanod mert látszat tudásra sajnos nincs kereslet
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!