Mit tegyek? Átok ül rajtam?
Nagyon hosszan tudnám fejtegetni, miért is gondolom így. De próbálom röviden: 17 éves lány vagyok. Kb 12 éves koromban kezdődtek a dolgok. Depressziós lettem. Ok nélkül. Szerető családban élek, nincs okom panaszkodni. Aztán egészségügyi problémáim lettek. Nem igazán komoly, de nem beszéltem róla senkinek. Nem fejteném ki mi volt, a lényeg, hogy az emiatt elkomolyodó depresszióm kissé megkeserítette az életem. De sosem kerültem olyan nagyon mélypontra, hogy kedvem lett volna véget vetni az életemnek, vagy hasonlók. Senki nem láthatta, hogy bármi bajom van.
14 évesen megműtöttek. Ezt elég nagy csapásként fogtam fel. A pont az i-re az volt, hogy elfelejtettek elaltatni...így ébren éltem át a műtétet. Nem volt egy komoly műtét, én viszont már itt a fejembe vettem, hogy földöntúli erők akarnak keresztbe tenni nekem.
16 éves koromban másfél hónapig(!) menstruáltam. Ez idő alatt teljesen magamba fordultam.
17 éve nem volt még egy pasim sem. Pedig volt már, hogy közel kerültem ahhoz, hogy legyen, de az utolsó pillanatban mindig ugyanaz történt. Nem lett belőle semmi.
Tegnap lettem benn 100%-ig biztos, hogy valaki ellenem van. Nem konkrét okból. De olyan rossz kedv kerített hatalmába, hogy hihetetlen.
Ma dührohamom volt egy apróság miatt. SOHA nem történt még ilyen.
Aztán olyan apróságok, hogy ültem a nappaliban és olyan hangot hallottam, mintha valami leesett volna, nagyon magasról. De nem tudom mi volt az. Aztán ránéztem az üveg mécsesre, amiben égett a gyertya. pár másodperccel később FELROBBANT. szilánkokra tört és mindenfele szétpattant.
Lehet véletlenek sorozata. Lehet, hogy nem kéne foglalkoznom vele. Lehet, teljesen más okból történtek velem rossz dolgok. De a pokolian rossz kedvem megmaradt. Állandóan sírnék és ideges vagyok.
Anyukám nem hisz benne, hogy természetfeletti dolgok állnának a háttérben, de ha azt mondanám, hogy pszichológushoz szeretnék menni, azonnal elvinne.
De én nem akarok...
Fiatal korban jellemző a gyerekekre a depresszió. Ez a modern világ átka. Már bármi miatt több hónapra így magába szállhat az ember. Csúnyán néznek rá, valaki megalázta, úgy érzi nem foglalkoznak vele a fiúk (ha lány), stb.
Nem hülyeség, de a tartós rossz lelkiállapot betegséget okozhat, bár nem hiszem, hogy olyat, hogy utána műteni kelljen.
Lehet nem kellett altatni a műtétnél. Van olyan is. Ha pedig nem áltattak el, szólnod kellett volna, hogy üssenek ki.
Későn kezdődött a menstruációd. Vagy az említett betegség miatt, vagy mert túl sovány voltál. A vérzés sosem könnyű, sok nő érzi akkor magát lelkileg is rosszul, másoknak erősen nyilall a hasa.
Valakinek 20-25 év alatt se lesz pasija, szóval nem jelent semmit, hogy neked 17 évig nem volt.
A dühroham inkább azért következett be, mert felhalmozódtak benned a rossz érzések. Mivel sokat gondolkodtál már a történteken, keseregtél, ezért a feszültség halmozódott benned. Te magad írtad, hogy nem beszéltél a depressziódról sem senkinek, gondolom ezeket a dolgokat sem beszélted meg a családoddal, vagy a barátaiddal, így kitörtek belőled.
Én is szoktam fura hangokat hallani. Egyszer bementem a fürdőbe, és olyan hangot hallottam, mintha a kályhának a csöve rám akart volna dőlni. Az este történt, reggel kiderült, hogy majdnem. Annyi a szerencsém, hogy a falhoz van rögzítve, de tényleg elmozdult a helyéről.
A depresszió elhúzódhatott nálad. Ha valaki saját erejéből próbál túllépni rajta, akár évek is eltelhetnek, főleg ha az életkorodat nézem, és saját tapasztalataimat figyelmedbe ajánlhatom.
Azt is szeretném elmondani neked, hogy sokan természetes dolgokat is paranormális magyarázat tükrében értelmeznek. Ilyen az átok. Aki a válság miatt elveszti a munkahelyét, nem talál újat, és a hitelei a nyakában maradnak is átokként fogja fel a helyzetét, pedig nem átok, csupán a gazdasági helyzet kilátástalansága. Egyedül a mécsesre nem tudok neked magyarázatot adni, de az is simán elpattanhatott a nagy hő, hőtágulás, stb. hatására.
17éves vagyok én is, és kb nekem is ugyanilyen szar az életem... De ez nem hiszem hogy átok lehet, max vmi nagy balszerencse...:D
Majd csak vége lesz egyszer...
Köszönöm a válaszokat és a biztatást!
Különösen a 2. válaszolónak köszönöm, hogy ennyi időt szánt rám :)
A depresszió azért válik népbetegséggé, mert a spiritualizmus kezd kiveszni a társadalomból és csak az anyagi elvű gondolkodás marad. Ugyanígy nálad is, az életedben nincsenek valódi értékek, amik színessé, valódivá, élettelivé tennék az életed. Ezt úgy tudod orvosolni, hogy elkezdesz megismerkedni magaddal. Az önismeret a kulcsa mindennek. egész eddigi életedben a külvilágra fókuszáltál és elfelejtetted, hogy valójában ez rólad szól és te irányítod a dolgokat. Jól látod és jól érzed, hogy valaki ellened van. Ez a valaki nem más, mint a saját egód. Az egó a külvilágból építkezik és a problémákon keresztül tartja fent magát. Ha megismered önmagad, rájössz, hogy valójában mindenről te tehetsz és ha ez megvan onnantól képes leszel változtatni a dolgokon. Nem kell itt semmi misztikusra gondolni, pusztán logika és önismeret kérdése az egész. Csak annyira lehetsz boldog, amennyire megérted önmagad. Ez az ezotéria lényege!
Ne legyél többé áldozat, fejleszd az intelligenciádat és fejleszd az intuíciódat! Minél jobbak a szellemi képességeid, annál tehetősebb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!