Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mit tegyek? Átok ül rajtam?

Mit tegyek? Átok ül rajtam?

Figyelt kérdés

Nagyon hosszan tudnám fejtegetni, miért is gondolom így. De próbálom röviden: 17 éves lány vagyok. Kb 12 éves koromban kezdődtek a dolgok. Depressziós lettem. Ok nélkül. Szerető családban élek, nincs okom panaszkodni. Aztán egészségügyi problémáim lettek. Nem igazán komoly, de nem beszéltem róla senkinek. Nem fejteném ki mi volt, a lényeg, hogy az emiatt elkomolyodó depresszióm kissé megkeserítette az életem. De sosem kerültem olyan nagyon mélypontra, hogy kedvem lett volna véget vetni az életemnek, vagy hasonlók. Senki nem láthatta, hogy bármi bajom van.

14 évesen megműtöttek. Ezt elég nagy csapásként fogtam fel. A pont az i-re az volt, hogy elfelejtettek elaltatni...így ébren éltem át a műtétet. Nem volt egy komoly műtét, én viszont már itt a fejembe vettem, hogy földöntúli erők akarnak keresztbe tenni nekem.

16 éves koromban másfél hónapig(!) menstruáltam. Ez idő alatt teljesen magamba fordultam.

17 éve nem volt még egy pasim sem. Pedig volt már, hogy közel kerültem ahhoz, hogy legyen, de az utolsó pillanatban mindig ugyanaz történt. Nem lett belőle semmi.

Tegnap lettem benn 100%-ig biztos, hogy valaki ellenem van. Nem konkrét okból. De olyan rossz kedv kerített hatalmába, hogy hihetetlen.

Ma dührohamom volt egy apróság miatt. SOHA nem történt még ilyen.

Aztán olyan apróságok, hogy ültem a nappaliban és olyan hangot hallottam, mintha valami leesett volna, nagyon magasról. De nem tudom mi volt az. Aztán ránéztem az üveg mécsesre, amiben égett a gyertya. pár másodperccel később FELROBBANT. szilánkokra tört és mindenfele szétpattant.

Lehet véletlenek sorozata. Lehet, hogy nem kéne foglalkoznom vele. Lehet, teljesen más okból történtek velem rossz dolgok. De a pokolian rossz kedvem megmaradt. Állandóan sírnék és ideges vagyok.

Anyukám nem hisz benne, hogy természetfeletti dolgok állnának a háttérben, de ha azt mondanám, hogy pszichológushoz szeretnék menni, azonnal elvinne.

De én nem akarok...

2012. jan. 14. 21:55
1 2
 11/13 Wilda Jósnő ***** válasza:

Szia!

Én Wilda Jósnő vagyok,15-éve foglalkozom többek között átok-rontás vizsgálattal,és indokolt esetben segítek megszabadulni az ilyen nem kívánatos energiáktól.Ezt csak azért írtam le Neked,hogy lásd,nagy tapasztalatom van.

Annyit szeretnék neked írni,hogy nincsen rajtad semmi ártó energia,egyet értek azokkal,akik a kamasz kor egyik velejárójának minősítik az általad leírtakat.

Sajnos ez az őrült világ sugallta életérzés következménye amit érzel.

Ne is foglalkozz ezzel,hidd el,mindenki át esik ilyen,és hasonló dolgokon,van akinél még súlyosabb következmények is vannak,de ezek idővel,ahogy végérvényesen felnőtté válsz,el fognak múlni.

Én azt tanácsolom Neked,hogy ne is foglalkozz még a gondolattal sem,hogy van rajtad valami,inkább keresd a körülötted lévő gyönyörűséges dolgokat.Vedd észre a reggeli első napsugarat,az első kis tavaszi virágot,a körülötted élők szeretetét,a biztonságot,amit most még a szüleid nyújtanak neked,a barátaidat,akik szeretnek, a lehetőség nagyságát annak hogy tanulhatsz,és ezernyi csodát ami körül vesz téged.

A félelmeidet pedig nevesd ki abban a biztos tudatban,hogy ugyan most kicsit félelmetesnek tűnik felnőtté válni,de Te is ugyan úgy helyt fogsz tudni állni majd,mint most a szüleid,akik valószínűleg a te korodban,ugyan úgy át estek ezen a krízisen,ahogy most te:))

Beszélgess velük sokat,ha szorongsz,ha félsz valamitől,ha bánt valami bátran beszéld meg velük,meglátod segíteni fog.

Idővel pedig teljesen el fog múlni az,ami most felborította a lelki egyensúlyodat.

A felrobbant mécsestartóról: munkám által rengeteg gyertyát használok.A hőállónak kikiáltott,és erre való hivatkozással jó drágán eladott üveg mécses tartók közül,minden második felrobban nekem is.:)):))

Ennek pedig semmi köze a démonokhoz,inkább van köze az ördöghöz,mert ördögien pofátlanul becsapják az embereket ezekkel a kis dísztárgyakkal:)):))

Ha tudok segíteni bátran írj nekem,de ne aggódj,én 100 % biztonsággal meg tudom már egy pár sor olvasása után is állapítani,ha valakivel baj van.

Veled nincsen.:))

Puszillak:Wilda

2012. jan. 19. 07:38
 12/13 anonim válasza:
ugye a gondolati átok nem hat?
2012. ápr. 18. 19:12
 13/13 tibor1212 válasza:

egyszerű az átokra vonatkozoan irni én 100 százalékosan tudok segiteni ha valakit megátkoznak

engem egyszer probltak megátkozni nem tudom sikerűlt e neki az átok de az én átkom 100 százalékra át szált rá

mikor megtudtam akkor édesapámnak szoltam ő kidoboként melozik és allata két ukrán fiu akik igazán szép két nagy darab legényke és őknekik szoltam és ők egypárszor elverték az illetőt igy az én átkom használt tutira akinek kell segitség szoljon segitek átkjozni ez tutira bejőn

2012. máj. 26. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!