Valaki meg tudná e nekem nézni azt, hogy van e rajtam átok?
Figyelt kérdés
Ugyanis vonzó külsőm és intelligenciám és jó lelkem ellenére nincs viszonzott szerelmem már sok éve. Olyan sokszor van, hogy valakinek megtetszek, aztán egy idő után abbamarad az ismerkedés és semmi komolyabb nem történik. Ennek oka kell, hogy legyen. Arra gyanakszom, hogy el vagyok átkozva. Valaki tudna e segíteni?2013. márc. 23. 22:06
1/19 anonim válasza:
Átok nem létezik. Talán a viselkedésed riasztja el a hozzád közeledőket. Próbálj nyitottabb lenni.
2/19 anonim válasza:
Így a 21. század környékén szerintem hanyagolni kellene a hülye babonákat, elvégre már nem a középkorban vagyunk.
Átok nem létezik, csak a mesekönyvekben meg a horror filmekben. Szóval nincs rajtad átok, garantálom.
3/19 anonim válasza:
Megnéztem. Tényleg el vagy átkozva. Mondj el három miatyánkot, menj el a templomba, és gyónj egyet, jobb lesz minden. Ja, rakj keresztet az ajtód fölé, és mindennap mondd el a keresztet nézve, hogy nem vagyok többé lúzer!
4/19 anonim válasza:
Ha csak ennyi van akkor ez nem az.
5/19 anonim válasza:
Én látok rajtad, bár jobban meg kellene néznem, csak most a javítóban van a hemüvegem.
6/19 anonim válasza:
Tedd a kezed a monitorra! Most akciós áron megtöröm az átkokat!
Puszi
Müller Rózsa
7/19 anonim válasza:
Van rajtad átok. Egy idősebb nőtől "kaptad".
8/19 anonim válasza:
Előző nem értesz hozzá, mert egy fiatal úrtól kapta.
9/19 anonim válasza:
Lehet hogy a vonzás törvénye miatt van.
Azt hiszed hogy átok ül rajtad és a vonzás törvénye ezt hozza közelebb.
10/19 anonim válasza:
AKI ÉRDEMBEN TUD SEGÍTENI ÉS KOMOLYAN VESZI A KÉRDÉSEDET.
ITT EGY CIM LÁTOGASD MEG EZT AZ OLDALT ÉS VEDD FEL VELÜK A KAPCSOLATOT .WWW.AFENYGYERMEKEI.HU.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!