Hogyan lehetne olyan eletem amilyet en szeretnek? Hogyan lehetnenek barataim?
Maganyos,vagyok,depivel kuzdok,eletem az kb egy nulla...
Regota vagyom arra h legyen tarsasagom,de nem jon ossze.Vannak regi ismeroseim akik hianyoznak,de ok nem akarnak velem talizni.Tele vagyok belul elfojtott erzesekkel,vagyakkal h pl jo lenne bulizni,baratokat szerezni stb.,de nem jon ossze...
Eddig,ha szerettem vna vmit mindig elkepzeltem pozitiv erzessel es leirtam aztan mindig megvalosult. :) Viszont utana jott a pofara eses es rosszabb lett utana mint volt... :(
nem értem hogy jön ide az olvasás. Nem hátrányos dolog de ettől nem oldódik meg egy komolyabb probléma...
Elszánás kell hozzá és terápia.
"Tele vagyok belul elfojtott erzesekkel,vagyakkal "
Itt van a kutyus elásva...
Koszonom. :)
Szeretnek kozossegbe menni.De elobb azt az akadalyt ami van azt kene elharitani...
nem értem hogy jön ide az olvasás. Nem hátrányos dolog de ettől nem oldódik meg egy komolyabb probléma...
Ha én ezt szavakba tudnám foglalni...
Szerintem még nem tart ott, hogy a leírt bajain változtatni tudjon érdemben. Az olvasás jó dolog, még segítségére is lehet.
Amúgy én se a családban , sem a barátságban nem hiszek.
Kezdjk el élni ennyi az egész.
Gép kikapcsol. Épület elhagy. Az első jóképű/csinos fiúnak/lánynak nekimegy , bocsánatot kér, felsegít, elkísér, viccet mesél, meghív fagyira, holnap találkozik, vagy újra fellök.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!