Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan lehetne olyan eletem...

Hogyan lehetne olyan eletem amilyet en szeretnek? Hogyan lehetnenek barataim?

Figyelt kérdés

Maganyos,vagyok,depivel kuzdok,eletem az kb egy nulla...

Regota vagyom arra h legyen tarsasagom,de nem jon ossze.Vannak regi ismeroseim akik hianyoznak,de ok nem akarnak velem talizni.Tele vagyok belul elfojtott erzesekkel,vagyakkal h pl jo lenne bulizni,baratokat szerezni stb.,de nem jon ossze...

Eddig,ha szerettem vna vmit mindig elkepzeltem pozitiv erzessel es leirtam aztan mindig megvalosult. :) Viszont utana jott a pofara eses es rosszabb lett utana mint volt... :(

2014. ápr. 11. 22:04
1 2
 11/15 anonim válasza:
nem vagy egyedül
2014. ápr. 15. 23:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem sincs életerőm. Egész nap bent ülök, könyvet írok, rajzolok. Töltöm az időt. Meg a kertbe dolgozgatok, de ennyi. Unatkozni nem unatkozok, mindig lefoglalom magam. Tesóm lánya aki járt hozzám filmezni, de ő is bent ülős. Most meg nincs itthon, Magyarországon van már egy ideje. Sokszor hiányzik. Barátkozni meg nincs kedvem mert akik voltak is, találtak jobbat. De azért nem vagyok lecsüggedve. Annak kell örülni amink van. Majd lesz jobb is, tudom. Aki pedig úgy érez mint én, annak küldök egy puszit. Veletek vagyok :D
2014. ápr. 18. 17:49
 13/15 anonim válasza:
először fejben rendezd le magaddal a miérteket, mondj le a vágyaidról és türelemmel várj, hogy mit ad sors, aztán alkalmazkodj a történésekhez
2014. ápr. 23. 14:07
 14/15 anonim válasza:

előző vagyok.

még annyit, hogy a többi jön majd magától...

én is hasonló cipőben járok és az iménti metodus szinte mindig bejön (így leltem párra bő két évvel ezelőtt,pedig pont előtte egy-két héttel döntöttem el, hogy bek...atja az összes hülye luvnya és nem érdekelnek, és aztán egyszer csak ott állt előttem :-) )

2014. ápr. 23. 14:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Gratulálok:-)
2014. ápr. 24. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!