Tükör programozás módszerrel mért a negatív tükör valósult meg a párkapcsolati programozásomnál?
Ja elfelejtettem odaírni, hogy
Pista jósnő
Azért jött össze mással, mert rosszul csináltad. Naponta 5 órát kell programoznod magad 2 héten át, tehát 70 tükröt vegyél és akkor sikerülni fog. Ajánlom a drágább tükröket mert akkor csak 4 és fél órát kell.
Mihály jósnő
oké, én voltam tanfolyamon, habár annyi sikerem nincs még csak kisebbek
azt kell mondjam, hogy a párkapcsolati témát, a szabad akaratot nem szabad(vagy egyáltalán nem is lehet befolyásolni agykontrollal), persze próbálkozhatsz nem azt mondom, csak én úgy látom, hogy ez egy olyan helyzet amiről meg kell tanulni továbblépni:\ szar, sajna tudom
Szánlak téged, te alávaló lény.
Legközelebb, ha össze akarsz valakivel jönni, akkor dolgozz meg érte, ismerd meg, érezd vele jól magad, és mutasd meg, hogy olyan ember vagy, akit érdemes szeretni. Az sem árt, ha esetleg tudatod vele, hogy mit érzel, mert elképzelhető, hogy telepatikusan nem fogja megérteni ;)
Szia.
Szólj a barátnődnek, találj ki egy kamu témát, és kérd meg, hogy árulja el, mit változtatna meg rajtad.
Pl meséld el neki,hogy van egy lány,akit nem rég óta ismersz,de nagyon tetszik neked.De ne áruld el,hogy Ő az...
Aztán mondd neki,hogy te nagyon megbízol az ő izlésében, tudod hogy van szépérzéke, és szeretnéd ha elmondana rólad egy kritikát. Namost,ha megtudod a kritikát, akkor megtudod mit kell változtatni magadon,hogy a csaj összejöjjön veled. Azért ne úgy kérdezd tőle,szemtől szembe, hogy "mi a baj velem áruld el?" mert akkor nem fogja megmondani az igazat... Tudni illik minden barát hazudik, és minden barát azt hazudja,hogy ninc velünk semmi baj. igy meg ha más nőt találsz ki, kicsit féltékennyé is teszed:) azt szeretik ám a nők:)
Inkább programozd le Pascalban :D
program szar;
uses crt;
begin
nemtudom hogy van tovább :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!