Hogyan győzhetném le a a negatív gondolatokat miközben agykontroll-t végzek?
1. Önkorlatozo hiedelmek megvaltoztatasa kazettaval? (talan CD-n is van?)
2. Szerintem ugy, hogy nem tudomast sem veszel rola, hanem belemesz. Megvizsgalod, kiderited, miert, honnan került oda az a gondolat. Ha mar tudod, ki mondta, mikor, akkor mar ki tudod magadban javitani, hogy az akkor volt, es az masnak a gondolata, felnöttkent magad döntheted el, hogy elfogadod vagy mast gondolsz erröl, es ezzel elkezdödik a valtozas.
3. Ezen kivül, miutan majd sikereid lesznek, elhiszed magadrol, hogy sikerül, hiszen mar ez-az is sikerült. Erre javasoljak egyebkent a babcsiraztatast, ill. hogy kezdd kisebb sikerekkel, akkor jobban elhiszed magadrol, azutan jöjjenek az egyre nagyobb celok.
Egyet értek az előttem szólóval.
Az önkorlátozó hiedelmek feloldása kazetta sztem nem valami jó.
Amíg a "belső hang" a pozitív gondolat alatt az ellenkezőjét mondja a fejedben, valójában a negatívat programozod, nem a pozitív célt. Ezeket a negatív hiteket nehéz megszüntetni. Először tudatosítani kell őket, úgy hogy pl. írsz róluk egy listát. Aztán elmélkedni, hogy azok a TE hiteid, vagy valaki máséi, pl a szüleidé, tanároké, amiket gyermekkorodban belédültettek. Ezekről eldöntheted utána, hogy megtartod-e őket vagy nem. Aztán kéne valahogy tudatosítani, hogy a negatív dolgok amiket gondolsz magadról, pl hogy neked semmi sem sikerül, nem tények, csak hitek. ami pedig csdak hit, az megváltoztatható.
Kedves kerdezö, Mi ujsag? Valtozas?
2-3. valasz nagyok igazak sztem is. Ezeket olvasva, egy nagyon fontos az elöször irt komment 2-es pontjahoz: NEM alfaban javasolnam elkezdeni elmelkedni, hogyan került oda az a gondolat!! (Bar, ketsegkivül ha "betaban" is gondolkodsz rajta, közben alfa agyhullamok is vannak.) Ugy ertem, nem azon nyomban alfaban, amikor elöjön a negativ gondolat, elkezdeni kideriteni az okat. Akkor csak eltolnam a kepet es tovabb programoznam a dolgot, amit akarok. Vagy kepernyöre kivetitve gondolatot, athuzom...stb. Mert ha minden 5. mondta utan egy negativ, majd azon elmelkedsz, sztem elegge szettöredezne a meditaciot, ezen kivül, a negativot is programoznad(?) .
Az okon elmelkedes egy hosszabb dolog, az ember elkezd rajta gondolkodni, es napok-hetek-honapok alatt ez-az spontan elöjön. Persze lehet, hogy egy ilyen celu meditacio közelebb vihet hozza, ha csak emiatt mesz le alfaba (es ezt a celt vegig szem elött tartod).
elsö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!