Orrkicsinyítés agykontrollal?
Elméletben lehetséges de gyakorlatban szerintem akár éveket kéne töltened és elmélyedned az agykontrollban és meditációban hogy ezt meg tudd csinálni!
Az agy pont arra van kitalálva hogy a gondolatod csapongásait ne vegye rövid távon(!!) komolyan.
A hipnózissal viszont el tudtak mulasztani olyan betegségeket is amik hivatalosan nem gyógyíthatóak.(erről sok jó könyvet olvastam) és végeredményben a meditáció, agykontroll is ilyen.
De nem véletlen hogy az ilyen komoly testi változások nem történnek meg tömegesen! A legtöbben azonnali változást akarnak és így már nem is tudnak rendesen elmélyedni magában a technikában. Vagy ha elmélyed akkor meg pont oda jut ahova az egyik kommentelő írta... hogy elfogadja magát... :)
Én magamon már mulasztottam el több bazi nagy szemölcsöt de a testem megváltoztatása azért nagy falat lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!