Betegség leküzdése agykontrollal? Tippek?
osztom az első író véleményét.
Ha gyulladás van a szervezetedben akkor meg kell gyógyítani.Viszont az optimizmus,a jókedv,és a nyugodtság sokat segíthet a gyógyulásban.Azt hogy folyamatosan mondogatod magadban hogy "nem vagyok beteg..nem vagyok beteg..stb) attól még a gyulladás benned marad.
Szia!
Pár hete akadtam rá Agykontrollos könyvekre a neten. Szeretnék majd menni a tanfolyamra is.
Addig is ezekből tanulok:
Az első kettőben rengeteg sikersztorit olvashatsz, betegségből való kigyógyulásról, pénzügyi sikerekről stb.
Nekem ezek adnak erőt! :)
Az utolsó linken pedig magát a tanfolyami kézikönyvet találod.
A "sikersztoris" könyvekben olyanokról írnak Agykontrollt végzett magyar emberek, ami elsőre hihetetlennek tűnik. Volt, aki meggyógyult a rákból, pedig az orvosok nem sok jóval bíztatták, akad olyan, aki a lábamputációtól menekült meg, illetve olyan nők, akiknek a nőgyógyász azt mondta, nem lehet babájuk és most anyukák.
Sok sikert!
27/L
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!