Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan szüntessem meg az...

Hogyan szüntessem meg az izzadásomat agykontrollal?

Figyelt kérdés
Elvégeztem a tanfolyamot, de tudom, melyik technikát alkalmazzam:/ Segítsetek!
2012. febr. 23. 21:04
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
*nem tudom
2012. febr. 23. 21:05
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nemtudom, én ha izzadok leveszek egy ruhadarabot/lejjebb veszem a fűtést/kinyitom az ablakot/hidegebb helyre megyek. Bár sosem voltam agykontroll tanfolyamon.
2012. febr. 23. 21:13
 3/17 Tom Benko ***** válasza:
Azzal sehogy. Inkább az okát szüntesd meg (fölösleges ruházat, túl magas fűtés, stb...)
2012. febr. 23. 21:16
 4/17 anonim ***** válasza:
77%
neha azert furodni is kene...
2012. febr. 23. 21:50
 5/17 anonim válasza:
vonzad be a szelet a nyitott ablakon. Ha ez nem segít kaoorr jöhet a b) terv: sugárezzél a harmadik szemeddel egy dehidratív fényhálót azt tekerd a fél jobb mellső lábadra, vigyázva hogy a harmadik szemedet ne fedjed be. A dehidratív háló izzadságmentesít majd. Vigyázat, használata közben alkoholt fogyasztani tilos! Bónusznak használhatsz még egyéb lehetőségeket, és elárulok egy titkot: ha a dezodort a seggedbe dugod / fújod, análisan felszívódik és nagyobb hatást lehet vele elérni! Sok sikert! Ha kérdésed van, írj, válaszolok ;)
2012. febr. 24. 00:06
 6/17 zeronibble ***** válasza:

Ha meztelenül, terpeszben, égnek emelt karral állsz meg a ház előtt, akkor elég a februárra gondolnod, és nem izzadsz, hiába is röhögnek annyian.

A borotva is nagy találmány, legalábbis biztos volt annyira korszakalkotó, mint Silva bácsi megfigyelései.

Különben is, te vagy az úr a háznál. Az a test az elméd előtt csak egy sétáló bőrautó. Dönts! :)

2012. febr. 24. 02:55
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes és értelmetlen válaszokat.
2012. febr. 24. 17:44
 8/17 anonim válasza:
xD
2012. febr. 24. 18:27
 9/17 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelni, sokszor csúnyán le tudok izzadni, emiatt nem is hordok színes felsőt. Nem büdös, de nem is egy építő látvány. Biztos valami lelki oka van, de nehéz megtalálni:(
2012. febr. 24. 20:00
 10/17 anonim ***** válasza:
63%
Agykontrollal vedd rá magad, hogy vegyél egy izzadásgátló dezodort.
2012. febr. 25. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!