Somogyilaszlo kérdése:
Agykontrollal lehet szemet javítani?
Figyelt kérdés
Ha igen hogyan??Ha valakinek van tapasztalata,esetleg hallott valamit a megvalósításáról az írjon!Nem nagy dioptriáról van szó..Mármint szerintem a 0,75 dioptria nem nagy :) Azért kérdezem, mert hallottam,hogy a puszta jó látásra való gondolás is segíthet..Várom a válaszokat!:)2012. jan. 14. 17:21
1/18 anonim válasza:
Ha voltál tanfolyamon, akkor tudod, hogy hogy kell használni az elme tükre technikát.
én azt csinálnám még, hogy azt programoznám, hogy minden pislogásnál egyre jobban és jobban látok.
2/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nem voltam..:S Ha privátban elmagyaráznád,hogy hogyan is kell csinálni azt megköszönném :) De megértem azt is ha nem írod le,mert tudom,hogy nem olcsó dolog..
2012. jan. 14. 17:36
3/18 anonim válasza:
nem az ára miatt, hanem, mert ha nem voltál tanfin, nem biztos, hogy a leírás ellenére is sikerülni fog, mert nem tudod magad alfába vinni.
Olvasd el a könyvet első lépésként, az segít. De ha csak tényleg annyit csinálsz, hogy elképzeled, hogy minden pislogás után, ahogy kinyitod a szemed, jobban látsz, már jó úton jársz.
5/18 anonim válasza:
nem-nem. nem az isten, hanem te magad, meg az agyad...
6/18 anonim válasza:
Alfába bárki le tudja vinni magát...
7/18 A kérdező kommentje:
Szerintem,már voltam alfában,de ez csak feltételezés a részemrôl.Egyszer,amikor volt idôm leültem,hogy meditáljak egyet,mert hallottam,hogy jót tesz és amikor a 15-20.perc körül jártam,akkor egy elmondhatatlanul jó érzés fogott el,nem is tudom igazából mihez hasonlítani,de nem hiszem,hogy ez alfa állapot volt hiszen ez volt az elsô alkalom,hogy meditáltam és lehet,hogy csak a nyugalmat éreztem.Mindenesetre köszönöm a válaszokat próbálkozom a pislogós módszerrel :-)Persze ettôl függetlenül még várok válaszoka
2012. jan. 14. 18:13
8/18 anonim válasza:
Vedd meg a két alapkönyvet /nem eget rengető az ára/, amiből mindent megtanulhatsz. Sok esetben hasznát veszed.
9/18 A kérdező kommentje:
Rendben!Majd ide írom,a változásokat!;)
2012. jan. 14. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!